Grad

OGLASIO SE I GRADONAČELNIK: ‘Građevinski investitor uključuje se u predizbornu kampanju?’

OGLASIO SE I GRADONAČELNIK: 'Građevinski investitor uključuje se u predizbornu kampanju?'

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković osvrnuo se na svom Facebook profilu na priopćenje tvrtke Laus centar oko zemljišta poviše Fine. Reagirali su, podsjetimo, na konferenciju za medije gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća Marka Potrebice na kojoj je, među ostalim gradonačelnik Franković istaknuo da je zemljišt ‘jasno, pravno i nedvojbeno vlasništvo Grada Dubrovnika’.
-Nakon što je Gradsko vijeće donijelo odluku temeljem odredbi čl. 62. st.1 i čl. 132 Zakona o komunalnom gospodarstvu, a sukladno kojoj ćemo uknjižiti pješačku stazu koja je to već u naravi 70 godina danas se, još jednom oglasio investitor kako Gradsko vijeće nije u pravu. Međutim, u cijelom tom priopćenju investitora skrenuo bih vam pažnju na sami kraj priopćenja u kojem stoji: ‘Cjelokupna dramaturgija događaja daje naslutiti da će ovo biti jedna vrlo aktivna predizborna kampanja’. E, sad ovo možemo tumačiti dvojako na način da nam investitor poručuje kako će u ovoj kampanji vrlo aktivno sudjelovati podupirući nekog od kandidata ili je možda poruka maknite se i ne smetajte jer bi ovo mogla biti jedna vrlo aktivna predizborna kampanja… Zaključak izvucite sami… – naveo je gradonačelnik Franković na društvenim mrežama.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović