Grad

OGLASIO SE I GRADONAČELNIK: ‘Građevinski investitor uključuje se u predizbornu kampanju?’

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković osvrnuo se na svom Facebook profilu na priopćenje tvrtke Laus centar oko zemljišta poviše Fine. Reagirali su, podsjetimo, na konferenciju za medije gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća Marka Potrebice na kojoj je, među ostalim gradonačelnik Franković istaknuo da je zemljišt ‘jasno, pravno i nedvojbeno vlasništvo Grada Dubrovnika’.
-Nakon što je Gradsko vijeće donijelo odluku temeljem odredbi čl. 62. st.1 i čl. 132 Zakona o komunalnom gospodarstvu, a sukladno kojoj ćemo uknjižiti pješačku stazu koja je to već u naravi 70 godina danas se, još jednom oglasio investitor kako Gradsko vijeće nije u pravu. Međutim, u cijelom tom priopćenju investitora skrenuo bih vam pažnju na sami kraj priopćenja u kojem stoji: ‘Cjelokupna dramaturgija događaja daje naslutiti da će ovo biti jedna vrlo aktivna predizborna kampanja’. E, sad ovo možemo tumačiti dvojako na način da nam investitor poručuje kako će u ovoj kampanji vrlo aktivno sudjelovati podupirući nekog od kandidata ili je možda poruka maknite se i ne smetajte jer bi ovo mogla biti jedna vrlo aktivna predizborna kampanja… Zaključak izvucite sami… – naveo je gradonačelnik Franković na društvenim mrežama.

Pročitajte još

Na parkingu Gradac oboljela dva stabla, u četvrtak stižu nova

Dulist

FOTO Predstavljen dubrovački dječji vodič ‘Đir po Gradu’

Dulist

PARKING STANARA KARINGTONKE Gradit će dodatnu etažu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija