Grad

OGLASIO SE I GRADONAČELNIK: ‘Građevinski investitor uključuje se u predizbornu kampanju?’

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković osvrnuo se na svom Facebook profilu na priopćenje tvrtke Laus centar oko zemljišta poviše Fine. Reagirali su, podsjetimo, na konferenciju za medije gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća Marka Potrebice na kojoj je, među ostalim gradonačelnik Franković istaknuo da je zemljišt ‘jasno, pravno i nedvojbeno vlasništvo Grada Dubrovnika’.
-Nakon što je Gradsko vijeće donijelo odluku temeljem odredbi čl. 62. st.1 i čl. 132 Zakona o komunalnom gospodarstvu, a sukladno kojoj ćemo uknjižiti pješačku stazu koja je to već u naravi 70 godina danas se, još jednom oglasio investitor kako Gradsko vijeće nije u pravu. Međutim, u cijelom tom priopćenju investitora skrenuo bih vam pažnju na sami kraj priopćenja u kojem stoji: ‘Cjelokupna dramaturgija događaja daje naslutiti da će ovo biti jedna vrlo aktivna predizborna kampanja’. E, sad ovo možemo tumačiti dvojako na način da nam investitor poručuje kako će u ovoj kampanji vrlo aktivno sudjelovati podupirući nekog od kandidata ili je možda poruka maknite se i ne smetajte jer bi ovo mogla biti jedna vrlo aktivna predizborna kampanja… Zaključak izvucite sami… – naveo je gradonačelnik Franković na društvenim mrežama.

Pročitajte još

Obnavljaju se prostori Dubrovačkih knjižnica u Gružu

Dulist

[FOTO] ‘MOŽEMO BITI ZADOVOLJNI’ Franković obišao novouređeni parking Gradac

Dulist

KLM od lipnja uspostavlja svakodnevnu liniju Amsterdam-Dubrovnik

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija