Zanimljivosti

Oglašavanje privatnog smještaja u Hrvatskoj

Oglašavanje privatnog smještaja u Hrvatskoj

MojSmjestaj.hr je turistički katalog koji na kvalitetan i detaljan način prezentira ponudu privatnog smještaja diljem Hrvatske i jedini cilj mu je postati glavna poveznica između vlasnika smještaja i njihovih gostiju.

Svi smještajni objekti su raspoređeni po regijama, rivijerama i mjestima kako bi gostima maksimalno olakšali pronalazak njihovog idealnog smještaja. Uz to na stranicama se nalazi i nekoliko tražilica za one koji žele detaljniju pretragu.

Svaki objekt i njegove smještajne jedinice su detaljno prezentirani fotografijama, opisima, detaljnim cjenikom, popisom opremljenosti, udaljenostima, lokacijom na karti te kalendarom zauzetosti.

Vlasnici smještaja su u mogućnosti u svakom trenutku raditi izmijene na svojoj prezentaciji samostalno kroz jednostavno korisničko sučelje.

Osim na hrvatskom katalogu Vaš smještaj se prikazuje na još 9 regionalnih kataloga (Engleski, Njemački, Češki, Talijanski, Slovenski, Španjolski, Nizozemski, Francuski i Mađarski).

Kako izgleda ponuda jednog mjesta možete pogledati na sljedećem primjeru: Apartmani Dubrovnik. Naknada za oglašavanje apartmana se plaća fixno (1kn dnevno) i kontakt između gostiju i vlasnika
smještaja je direktan i bez provizije.

Sponzorirani članak

Pročitajte još

ANTE CURAĆ Rekvijem za žrnovske petraleze

Dulist

OPUZENSKI OSNOVNOŠKOLCI U KUĆI BUKOVAC Učili o Vlahu Bukovcu

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1567. Umro Marin Držić

Dulist