Zanimljivosti

Održana radionica o financiranju udruga

Održana radionica o financiranju udruga

Vijeće civilnog društva grada Dubrovnika održalo je u četvrtak i petak, 14. i 15. studenog, dvodnevnu radionicu o izvorima financiranja projekata i programa udruga koje djeluju na području grada Dubrovnika.

Na ovaj način Vijeće civilnog društva predstavilo je svoj rad, ciljeve i svrhu djelovanja te najavilo niz aktivnosti koje pripremaju za organizacije civilnog društva, a sve u svrhu jačanja kapaciteta samih udruga, poticanja suradnje s Gradom, što će u konačnici doprinijeti općem dobru zajednice. Predavači su bili predstavnice udruge DEŠA Dubrovnik, Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, razvojne agencija grada Dubrovnika DURA-e te predstavnik programa STEP iz Splita.
 
Sudionici su mogli čuti o izvorima financiranja u RH, obrascima za prijavu projekta i proračuna na nacionalne natječaje, programima Nacionalne zaklade u okviru nadolazećeg ESF-a te su dobili savjete vezane uz EU natječaje, vezane procedure, stvaranje partnerstva, uvjete itd. Prezentacije se mogu preuzeti na stranicama Vijeća civilnog društva grada Dubrovnika.

Pročitajte još

OPUZENSKI OSNOVNOŠKOLCI U KUĆI BUKOVAC Učili o Vlahu Bukovcu

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1567. Umro Marin Držić

Dulist

[VIDEO] MLADI IZUMITELJI Andro i Niko Stanoš od smeća napravili tenk na daljinsko upravljanje

Dulist