Zanimljivosti

ODRŽAN U METKOVIĆU Na 33. redovnom Saboru Hrvatskog ronilačkog savez o problemima, ali i uspjesima

U Gradskom kulturnom središtu u Metkoviću u subotu je, 11. prosinca, održan 33. redovni Sabor Hrvatskog ronilačkog saveza, na kojem su bili predstavnici 60 posto članica/klubova s pravom glasa. Saborom je predsjedavao predsjednik HRS-a Kamilo Čuljak. Jednoglasno su se usvojila izvješća o radu, plan prihoda i rashoda, te plan aktivnosti rada za 2022. te se raspravljalo problemima unutar Saveza i u samim klubovima, rješenjima za probleme te o aktualnoj situaciji u HRS-u koju je potaknulo nekoliko sportaša i bivši trener HRS-a okupljeni u Inicijativu APNEA S.O.S. Vezano za ovu situaciju, svi dužnosnici saveza su dali svoje mandate na raspolaganje Saboru zbog moralne odgovornosti i kako bi se zaštitio ugled HRS-a, te je Sabor njihove mandate podržao.

Sabor je istaknuo uspjehe Saveza i ronioca kojima treba težiti te je sve članice Hrvatskog ronilačkog saveza koje to nisu učinile pozvao da izvrše svoje obaveze prema Savezu kako bi zajedno s ostalim članicama nastavile raditi na napretku ronilačkog sporta u Hrvatskoj i zajedno prevladale postojeće probleme.

Pročitajte još

Održana radionica 3D crtanja za mlade frizerke i kozmetičarke

Dulist.hr

CRTICE IZ MALE BRAĆE Fra Stipe Nosić o grobovima u sakristiji

Dulist

Na današnji dan prije 150 godina popisan Ugovor o osnivanju Domorodnog muzeja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija