Zanimljivosti

ODRŽAN U METKOVIĆU Na 33. redovnom Saboru Hrvatskog ronilačkog savez o problemima, ali i uspjesima

U Gradskom kulturnom središtu u Metkoviću u subotu je, 11. prosinca, održan 33. redovni Sabor Hrvatskog ronilačkog saveza, na kojem su bili predstavnici 60 posto članica/klubova s pravom glasa. Saborom je predsjedavao predsjednik HRS-a Kamilo Čuljak. Jednoglasno su se usvojila izvješća o radu, plan prihoda i rashoda, te plan aktivnosti rada za 2022. te se raspravljalo problemima unutar Saveza i u samim klubovima, rješenjima za probleme te o aktualnoj situaciji u HRS-u koju je potaknulo nekoliko sportaša i bivši trener HRS-a okupljeni u Inicijativu APNEA S.O.S. Vezano za ovu situaciju, svi dužnosnici saveza su dali svoje mandate na raspolaganje Saboru zbog moralne odgovornosti i kako bi se zaštitio ugled HRS-a, te je Sabor njihove mandate podržao.

Sabor je istaknuo uspjehe Saveza i ronioca kojima treba težiti te je sve članice Hrvatskog ronilačkog saveza koje to nisu učinile pozvao da izvrše svoje obaveze prema Savezu kako bi zajedno s ostalim članicama nastavile raditi na napretku ronilačkog sporta u Hrvatskoj i zajedno prevladale postojeće probleme.

Pročitajte još

Danas obilježavamo Svjetski dan humanitarnog rada

Dulist

Na današnji dan Dubrovnik je postao prvi hrvatski olimpijski grad

Dulist

GOTOVO NEDIRNUTA VIZURA ‘CRNOG POLJA’ Ovako je igralište ispred Pomorske škole izgledalo 70-ih

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija