Zanimljivosti

Caritasova akcija ‘Podijelimo radost Božića’ za potresom pogođenu Glinu

Caritasova akcija 'Podijelimo radost Božića' za potresom pogođenu Glinu

Tradicionalna humanitarna akcija ‘Podijelimo radost Božića’ u organizaciji Caritasa Dubrovačke biskupije održat će se na Pilama u subotu, 18. prosinca od 9 do 16 sati i u nedjelju, 19. prosinca od 9 do 13 sati, a pomoć će biti usmjerena stanovnicima potresom pogođene Gline.

Petnaestom akcijom u nizu želi se Božić i sve lijepe blagdanske dane koji slijede učiniti ljepšima i toplijima pojedincima i obiteljima u potresom pogođenoj Glini na Banovini. Pomoć će biti distribuirana uz koordinaciju sisačkog Caritasa te župe svetog Ivana Nepomuka u Glini sa župnikom Ivicom Mađerom.

Svi koji žele sudjelovati mogu pakete s nekvarljivom hranom i higijenskim potrepštinama donijeti na Pile gdje će ih dočekati djelatnici i volonteri Caritasa Dubrovačke biskupije, uz glazbu i veselo raspoloženje.

U pakete je moguće dodati nešto od sljedećih namirnica: ulje, šećer, brašno, tjestenina, riža, konzervirana hrana, kava, slatkiši te higijenske potrepštine.

Donijeti ih je moguće:
18. prosinca, subota: od 9 do 16 sati
19. prosinca, nedjelja: od 9 do 13 sati
na Pile (Brsalje).

Paketi će odmah po završetku akcije krenuti put Gline, kako bi do Božića stigli i obogatili blagdanske stolove potrebitih stanovnika Gline.

Unaprijed zahvaljujemo svima, mladima i starima, obiteljima i pojedincima, koji će i ove godine pokazati svoje veliko srce i svojim paketima podijeliti radost Božića!

Pročitajte još

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist

SRIJEDA Pričaonica i radionica uskrsnih ukrasa za najmlađe

Dulist

U SAMOSTANU U PRIDVORJU Preduskrsne radionice za djecu

Dulist