DuList PROMO

Održan partnerski sastanak projekta STREAM

Predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije i Regionalne agencije DUNEA sudjelovali su na partnerskom sastanku projekta STREAM – Strateški razvoj upravljanja poplavama. Sastanak je održan video vezom u organizaciji talijanske Regije Marche, a tema razgovora bio je dosadašnji tijek provedbe projektnih aktivnosti. Realizacijom predviđenih projektnih aktivnosti Dubrovačko-neretvanska županija opremit će operativne snage civilne zaštite specijaliziranom opremom za sanaciju šteta i intervencije na poplavom pogođenim područjima te opremom za ublažavanje posljedica zagađenja rijeka i mora. Radi se o opremi vrijednoj preko 2,5 milijuna kuna. Uspješno provedenim projektnim aktivnostima Dubrovačko-neretvanska županija je uredila i opremila Centar za nadzor i prevenciju posljedica poplava u Opuzenu. Radovi rekonstrukcije i opremanja zgrade iznosili su oko 935 tisuća kuna. Regionalna agencija DUNEA pruža tehničku pomoć Dubrovačko-neretvanskoj županiji u provedbi projekta STREAM u sklopu projekta ‘Znanjem do EU fondova’ kojim je osmišljen četverogodišnji plan podrške jačanja kapaciteta za pripremu i provedbu EU projekata te strateško planiranje i regionalni razvoj. Projekt je ugovoren kroz Operativni program konkurentnost i kohezija.

Pročitajte još

RAZMIŠLJAŠ O PROMJENI STUDIJA ILI FAKULTETA? Prebaci se na RIT Croatia, ne gubi godinu i počni s predavanjima u siječnju 2022. godine!

Dulist

IGRAČKE KAO BLAGDANSKI MOTIV Nezaboravne uspomene kroz zagrebački Advent

Dulist

[FOTO/VIDEO] TuttoBene ‘gorio’ protekli vikend

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija