Hrvatska

ODLUČILI PACIJENTI Ovo su najbolji dubrovački doktori

ODLUČILI PACIJENTI Ovo su najbolji dubrovački doktori

Gastroenterolog Miliš Lalovac, ginekolozi Željko Bačić, Zoran Cikatić i Zoran Tešanović, kardiolog Miomir Vesković, specijalist opće kirurgije Darko Krstov, liječnik obiteljske medicine Mario Čurlin i pedijatrica Ivona Brbora najbolji su dubrovački doktori.

Tako su odlučili pacijenti koji su glasali na portalu najdoktor.com. Naime, nakon što je prošle godine prv puta objavio popis liječnika i stomatologa u Republici Hrvatskoj koje je većina čitatelja svojim komentarima i ocjenama prepoznala kao najbolje, spomenuti portal objavio je listu najboljih hrvatskih doktora.

Kriterij pri odabiru je bio minimalno pet konstruktivnih pozitivnih komentara. U slučajevima da je doktor imao više od pet komentara, gledao se odnos pozitivnih i negativnih komentara.

Komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima liječnici ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijenata. Također, zbog tako velikog broja komentara na popisu su samo doktori čiji se profili otvaraju minimalno dvadeset puta mjesečno. Slijedom toga portal se ispričao svima koji nisu na popisu, a zaslužuju biti, zapisali su na portalu, gdje možete pogledati i cijeli pois.

 

Pročitajte još

UPOZORENJE BANAKA Na Veliki petak neće provoditi platne transakcije

Dulist

NAGLA PROMJENA VREMENA Jutros snijeg u središnjoj Hrvatskoj

Dulist

DAN NARCISA Hrvatska među vodećim zemljama EU u prevenciji raka dojke

Dulist