DuList IN

ODLIČNA REKLAMA Washington Post objavio vodič s preporukama za Dubrovnik!

ODLIČNA REKLAMA Washington Post objavio vodič s preporukama za Dubrovnik!

Renomirani američki dnevni list ‘The Washington Post’ objavio je svoj prvi ‘city guide’ – gradski ili lokalni vodič od početka razdoblja koronavirusa, i to baš za Dubrovnik. Složit će se svi kako je riječ odličnoj reklami za naš Grad. Za preporuke je zadužena Jelena Šimac, a za fotografije dubrovački fotograf Dubravko Lenert.

Na samom početku vodiča stoji kako je fotogenični Dubrovnik, okružen jednim od najbolje očuvanih srednjovjekovnih zidina na svijetu, oduvijek bio privlačan turistima. No, nakon što je postao glavna lokacija snimanja kao King’s Landing u serijalu ‘Game of Thrones’, njegova je globalna popularnost naglo narasla.

ODLIČNA REKLAMA Washington Post objavio vodič s preporukama za Dubrovnik!

-Ovo nekadašnje neovisno trgovačko središte nije pretrpjelo napade zmajeva, ali preživjelo je katastrofalni potres 1667. godine, šteteći požarima i ratovima koji su se dogodili nedavno 1990-ih. Tragovi te povijesti ostali su ovdje u sjećanju i na pročeljima nekih zgrada unutar zidina. Ipak, iznova je mali Dubrovnik ustao iz pepela – stoji u vodiču koji donosi preporuke za mjesta koja treba posjetiti, kao i ugostiteljske objekte, plaže…  Sve to možete provjeriti ovdje.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović