Kultura

OD SEDMOG RAZREDA DO KRAJA SREDNJE Književni klub za mlade u Lazaretima

Nakon što je uspješno zaživio Čitateljski klub u Lazaretima za odrasle, u studenom u čitaonici Lazareta započinje s radom književni klub za mlade, namijenjen ljubiteljima čitanja i pisanja od sedmog razreda osnovne škole do četvrtog razreda srednje škole. U klubu će se književnosti pristupati na kreativan i slobodan način prema sljedećim načelima:

ČLANOVI KLUBA SAMI KREIRAJU RAD KLUBA

U književnom klubu ne mora se raditi ništa što ne želite raditi sami! Sami ćete odabrati knjige o kojima želite pričati, teme o kojima želite pisati, način na koji se želite izraziti. U Lazaretima ćete dobiti lijep i udoban prostor, tehničku podršku i dobar savjet, a sve ostalo odlučujete – vi!

SUVREMENA TEHNOLOGIJA JE DOBRODOŠLA U KLUB

Naravno da je dobra usmena konverzacija osnova bavljenja književnošću, ali članovi kluba podjednako će se baviti i virtualnim prostorom i svojom kreativnošću osvajati internetske komunikacijske kanale: društvene mreže, blogove, YouTube i sve ostalo što vas bude privlačilo. To znači da su vještine snimanja i vladanja različitim programima i aplikacijama poželjne, ali ne i obavezne – imamo tehničke znalce koji će vam pomoći.

TERMINI SASTANAKA KLUBA BIT ĆE PRILAGOĐENI VAŠIM OBVEZAMA

Vrijeme rada kluba u potpunosti je fleksibilno. Sastanci kluba održavat će se u terminima koji ne ometaju školske obveze i vaše ostale aktivnosti.

ČLANSTVO U KLUBU ULAZNICA JE ZA SVA KULTURNA DOGAĐANJA U LAZARETIMA

Članstvom u klubu stječete mogućnost prisustvovanja na svim kulturnim događanjima u Lazaretima, štoviše, ukoliko želite, možete postati svojevrsni ambasador Lazareta i promovirati rad Lazareta povezujući sve zainteresirane za kulturu i umjetnost u svojoj školi i zajednici.

ČLANSTVO U KLUBU JE BESPLATNO

Članarine nema i neće je biti.

Prijave pošaljite na email adresu ivana@dubrovackabastina.com ili na Facebook stranicu Književnog kluba za mlade.

Istim putem možete se obratiti za bilo koju dodatnu informaciju.

Pročitajte još

Ogranak Matice hrvatske u Dubrovniku predstavlja tri nova naslova

Dulist

Otvorena izložba ‘Selo moje majke’ Ante Tonćija Alača

Dulist

Komedija ‘Prosidba’ vraća se na Veliku Scenu KMD-a ovu subotu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija