Kultura

OD SEDMOG RAZREDA DO KRAJA SREDNJE Književni klub za mlade u Lazaretima

OD SEDMOG RAZREDA DO KRAJA SREDNJE Književni klub za mlade u Lazaretima

Nakon što je uspješno zaživio Čitateljski klub u Lazaretima za odrasle, u studenom u čitaonici Lazareta započinje s radom književni klub za mlade, namijenjen ljubiteljima čitanja i pisanja od sedmog razreda osnovne škole do četvrtog razreda srednje škole. U klubu će se književnosti pristupati na kreativan i slobodan način prema sljedećim načelima:

ČLANOVI KLUBA SAMI KREIRAJU RAD KLUBA

U književnom klubu ne mora se raditi ništa što ne želite raditi sami! Sami ćete odabrati knjige o kojima želite pričati, teme o kojima želite pisati, način na koji se želite izraziti. U Lazaretima ćete dobiti lijep i udoban prostor, tehničku podršku i dobar savjet, a sve ostalo odlučujete – vi!

SUVREMENA TEHNOLOGIJA JE DOBRODOŠLA U KLUB

Naravno da je dobra usmena konverzacija osnova bavljenja književnošću, ali članovi kluba podjednako će se baviti i virtualnim prostorom i svojom kreativnošću osvajati internetske komunikacijske kanale: društvene mreže, blogove, YouTube i sve ostalo što vas bude privlačilo. To znači da su vještine snimanja i vladanja različitim programima i aplikacijama poželjne, ali ne i obavezne – imamo tehničke znalce koji će vam pomoći.

TERMINI SASTANAKA KLUBA BIT ĆE PRILAGOĐENI VAŠIM OBVEZAMA

Vrijeme rada kluba u potpunosti je fleksibilno. Sastanci kluba održavat će se u terminima koji ne ometaju školske obveze i vaše ostale aktivnosti.

ČLANSTVO U KLUBU ULAZNICA JE ZA SVA KULTURNA DOGAĐANJA U LAZARETIMA

Članstvom u klubu stječete mogućnost prisustvovanja na svim kulturnim događanjima u Lazaretima, štoviše, ukoliko želite, možete postati svojevrsni ambasador Lazareta i promovirati rad Lazareta povezujući sve zainteresirane za kulturu i umjetnost u svojoj školi i zajednici.

ČLANSTVO U KLUBU JE BESPLATNO

Članarine nema i neće je biti.

Prijave pošaljite na email adresu ivana@dubrovackabastina.com ili na Facebook stranicu Književnog kluba za mlade.

Istim putem možete se obratiti za bilo koju dodatnu informaciju.

Pročitajte još

TRIBINA ‘POGLAVLJE FESTIVAL KARANTENA’ Art radionica Lazareti obilježava 35 godina postojanja

Dulist

NACIONALNA MANIFESTACIJA Obilježena 13. Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

U KUĆI BUKOVAC Prva ovogodišnja Art&Wine radionica

Dulist