Aktualno

Od sada Tele2 mreža u Dubrovniku duplo bolja

Od sada Tele2 mreža u Dubrovniku duplo bolja

Tele2 je danas objavio završetak radova na nadogradnji mreže u Dubrovniku. Slijedom najave predsjednice Uprave Tele2 Hrvatska, Malin Holmberg, investicija u potpuno novu mrežnu infrastrukturu u cijeloj Hrvatskoj ide svojim tijekom i sve veći broj građana Hrvatske već danas osjeća značajno unaprijeđeno korisničko iskustvo u Tele2 mreži.

Na predstavljanju novosti iz Tele2 Vedrana Hercigonja Majetić, direktorica odnosa s javnošću je naglasila kako je Dubrovnik još jedna regija u Hrvatskoj u kojoj je implementirana nova mrežna infrastruktura Huawei. Vrhunska tehnologija tvrtke Huawei donosi mnoge pozitivne promjene u svakodnevnoj upotrebi mobilnih usluga Tele2.

Ivan Sabljić, voditelj planiranja radijskih mreža Tele2 danas je rekao: „Iznimno smo zadovoljni rezultatima nadogradnje mrežne infrastrukture na ovom području. Svi naši poslovni partneri i zaposlenici predano su radili kako bi sveli na minimum bilo kakve smetnje tijekom radova na mreži. Nova Huawei oprema omogućila nam je da našim korisnicima ponudimo veću brzinu i kapacitet, kao i povećanu pokrivenost, kako na otvorenom, tako i u zatvorenim prostorima. S velikim zadovoljstvom možemo reći kako je brzina prijenosa podataka sada dvostruko brža, do 42 Mbt/s te kako je ukupna kvaliteta mreže znatno povećana. Vjerujem kako će naši korisnici odmah uočiti razliku kako u brzini preuzimanja igrica ili glazbe, tako i u poboljšanoj kvaliteti svih naših usluga. Tako ćemo i nastaviti, regiju po regiju, dok u cijeloj Hrvatskoj ne budemo imali vrhunsku kvalitetu”.

Svi stanovnici Dubrovnika koji žele isprobati kako radi poboljšana Tele2 mreža, mogu dobiti besplatnu SIM karticu s 200 MB za prijenos podataka i s 30 SMS poruka u Tele2 dućanu u robnoj kući MInčeta, Nikole Tesle 2, Dubrovnik.

Sponzorirani članak

Pročitajte još

‘LJETNI’ KADROVI Na Copacabani otvorena sezona kupanja!

Dulist

EU PARLAMENT DONIO NOVU UREDBU Do 2030. mnoga ambalaža ide u zaborav

Dulist

DU MOTION UTRKA GRAĐANA Poljak Patryk i naša Luciana najbrže istrčali pet kilometara za Marka

Dulist