Aktualno

Od ponedjeljka zatvorena ulica Petra Krešimira IV

Ploče Ulica Petra Krešimira IV

Zbog radova na izgradnji dijela kabelskog raspleta od ponedjeljka, 4. studenog, pa idućih mjesec dana, do 4. prosinca, za promet svih vozila bit će zatvorena ulica Petra Krešimira IV na dijelu od spoja sa Zagrebačkom ulicom (od Vatrogasaca) pa do ulice Od Bosanke.

Iz gradskog upravnog odjela za promet navode kako će se u vrijeme izvođenja navedenih radova promijeniti smjer kretanja prometa u ulicama Iza Grada, Frana Supila i Petra Krešimira IV, kao i smjer vožnje za parking Tenis tabor na način da će se promet svih vozila prema Pločama i Zlatnom potoku usmjeravati od Zagrebačke ulice, ulicom Iza Grada, Frana Supila, dijelom ulice Petra Krešimira IV (od Viktorije prema vidikovcu na državnu cestu D8) suprotnim smjerom kretanja od postojećeg.

Promet na dijelu ulice Petra Krešimira IV (od ulice Od Bosanke pa do ulice II Dalmatinske brigade) odvijat će se dvosmjerno, dok će smjer kretanja vozila za parking Tenis Tabor biti u suprotnom smjeru od postojećeg.

Sva vozila koja prometuju od Ploča i Zlatnog potoka prema Gružu i lapadu usmjeravat će se na ulicu II Dalmatinske brigade nadalje prema vidikovcu na državnu cestu D8.

na navedenim ulicama postavit će se privremena prometna signalizacija pa iz Grada Dubrovnika mole sve sudionike u prometu da se prilagode prema privremenoj regulaciji prometa.

Pročitajte još

[FOTO] Katji Bakija dodijeljeno Priznanje Doma Marina Držića

Dulist

TURISTIČKE BROJKE U DUBROVNIKU ‘Odličan početak sezone’

Dulist

16 ROTACIJA TJEDNO AMSTERDAM – DUBROVNIK Značajno povećanje broja letova nizozemskog avioprijevoznika

Dulist