Grad

Počinje Tjedan indijske kulture u Dubrovniku

Bogatim programom u Lazaretima i kinu Sloboda, započinje međunarodni kulturni program ‘Tjedan Indije u Dubrovniku’, koji će od 20. do 26. veljače predstaviti kulturu, običaje, razgovore, kostime i gastronomiju inspirirane Indijom (Culture, Cinema, Conversations, Costumes, Cuisine).

Otvorenje događaja je u ponedjeljak, 20. veljače, s početkom u 19.00 sati u Lazaretima, Lađa 5 uz kulturno-glazbeni program pod nazivom ‘Razgovori o Indiji’. U programu će sudjelovati Swami Vivek Puri, voditelj sustava Joge u svakodnevnom životu, koji će održati predavanje pod naslovom ‘Sanatan Dharma nacrt svemira’. Zatim slijedi nastup Gorana Karana uz moto ‘Indija ima posebno mjesto u mome srcu’.

Tjedan Indije u Dubrovniku organiziran je uz potporu Indijskog vijeća za kulturnu razmjenu (ICCR), Društva hrvatsko-indijskog prijateljstva Dubrovnik, Folklornog ansambla Linđo, Grada Dubrovnika, Dubrovačke baštine, Kinematografa Dubrovnik te Veleposlanstva Indije u Zagrebu.

Opširnije o događanjima možete pročitati na stranicama Turistističke zajednice grada Durbovnika.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Postoji mogućnost odgode prvog broda za Lokrum. Pratite prognozu, ali i obavijesti!

Dulist

Isplaćene ‘uskrsnice’ dubrovačkim umirovljenicima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija