Grad

Od ponedjeljka sanacija ulice Petra Krešimira IV, pridržavajte se privremene regulacije

Od ponedjeljka sanacija ulice Petra Krešimira IV, pridržavajte se privremene regulacije

Grad Dubrovnik od ponedjeljka, 8. siječnja kreće u sanaciju asfaltno kolnika Ulice Petra Krešimira IV i to od spoja s ulicom Put Bosanke u smjeru Viktorije. Tim povodom će se od 8. siječnja u 8 sati uvesti privremena regulacija prometa.

-U vrijeme izvođenja radova, a ovisno o dinamici istih, na pojedinim segmentima Ulice Petra Krešimira IV. vrijedit će zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila te će se postaviti odgovarajuća privremena prometna signalizacija. Potpuna zabrana prometa vrijedit će za teretna vozila preko 7,5 tona. Molimo sve sudionike u prometu da se prilagode prema privremenoj regulaciji prometa kao i za razumijevanje i strpljenje ukoliko se dogode povremeni zastoji u prometu, a koji će se nastojati izbjeći u najvećoj mogućoj mjeri – navode iz Grada Dubrovnika.

Također, u slučaju potrebe zatvaranja za promet određene dionice Ulice Petra Krešimira IV., a prvenstveno se to odnosi na dio od Turističko-ugostiteljske škole pa do okretišta Viktorija, Grad Dubrovnik će putem Upravnog odjela za promet izdati posebnu obavijest s naznačenim načinom prometovanja od i prema naselju Zlatni potok.

Predviđeno vrijeme izvođenja radova je 35 dana.

Pročitajte još

Otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru nastavlja se idući tjedan

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] ‘HRVATSKA SLOBODA NIJE DOŠLA PREKO NOĆI’ 33. obljetnica osnutka Specijalne jedinice policije Grof

Dulist