Aktualno

Od petka besplatne vožnje brodom od Porta do gruške luke

Počevši od 30. srpnja do 4. rujna svim građanima Dubrovnika na raspolaganju je besplatna vožnja brodom Rudolfo/Brenum od Porta do gruške luke i obratno.

Brod će voziti svaki petak i subotu ovisno o vremenskim prilikama prema sljedećem rasporedu: polazak iz Posta u 7:30, povratak iz gruške luke u 9:30 sati.

Uspostavljanje brodske linije na ruti od Porta do gruške luke i obratno dio je pilot aktivnosti europskog projekta Tourism Friendly Cities, financiranog iz programa URBACT, kojim Dubrovačka razvojna agencija DURA u suradnji s Gradom Dubrovnikom želi ispitati zainteresiranost građana i posjetitelja grada za jednu ovakvu pomorsku liniju javnog prijevoza u budućnosti, a sve u svrhu smanjenja prometnih gužvi te razvoja održivog turizma definiranog projektom Poštujmo grad!

Posebno na datume 31. 7.i 7. 8. uvesti će se i popodnevna linija kako bi svi zainteresirani mogli uživati u manifestaciji Ljeto u Gružu.

31. 7. brod će krenuti iz Posta u 17 sati s povratkom iz gruške luke u 21 kako bi posjetitelji uživali u ’ŠETNJI KROZ POVIJEST GRUŽA’, dok će 7. 8. brod krenuti iz Porta u 18 s povratkom iz gruške luke u 21:30 kako bi građani i posjetitelji mogli poslušati koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra.

Iskoristite mogućnost besplatne ugodne vožnje brodom u trajanju od 45 minuta te izbjegnite prometne gužve i vrućinu!

Pročitajte još

Humanitarna akcija Dubrovačke biskupije za kupnju tri aparata za ginekološki odjel

Dulist

Biskup Glasnović u sv. Mihajla predvodi misno slavlje za palijativne bolesnike

Dulist

Spomenica Domovinske zahvalnosti Nikici Lazareviću i Ivu Papcu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija