Aktualno

OD LIPNJA DO RUJNA Dubrovnik će s Kijevom biti povezan letom svakog petka

OD LIPNJA DO RUJNA Dubrovnik će s Kijevom biti povezan letom svakog petka

Ukrajinska niskotarifna aviokompanija koja se bavi i charter prijevozom, u ljetnom redu letenja 2021. godine nudi čak tri redovne linije prema Hrvatskoj, javlja Croatian Aviation. Ovaj je prijevoznik u 2019. godini prometovao samo između Kijeva i Pule, dok u 2020. godini nije bilo redovnih operacija prema Hrvatskoj zbog krize uzrokovane globalnom pandemijom.

U predstojećem ljetnom redu letenja SkyUp će uvesti dvije nove linije prema Hrvatskoj te obnoviti promet prema pulskoj zračnoj luci. Linija Kijev – Split – Kijev prometovat će u razdoblju od 19. lipnja do 18. rujna, dva puta tjedno, svake srijede i subote. Na liniji prema Splitu i Puli najavljeni su zrakoplovi tipa B737-700, nešto manjeg kapaciteta (144 sjedala). Na 27 povratnih letova SkyUp će ponuditi više od 7 tisuća sjedala između Splita i Kijeva.

Linija Kijev – Pula – Kijev prometovat će u razdoblju od 20. lipnja do 19. rujna, dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom. Kompanija će na ovoj liniji obaviti jednak broj rotacija kao i prema Splitu, te ponuditi ukupno istu količinu sjedala iz odnosno prema Zračnoj luci Pula.

Linija Kijev – Dubrovnik – Kijev prometovat će u razdoblju od 25. lipnja do 17. rujna, jednom tjedno, svakog petka. Na 13 povratnih letova prometovat će zrakoplovi tipa B737-800. Ukupno je na ovoj liniji dostupno gotovo 5 tisuća sjedala.

Pročitajte još

ROĐENI ISTI DAN I GODINU Sretan rođendan Josipu Škerlju i Lukši Peku!

Dulist

IZVJEŠĆE O RADU POVJERENSTVA PRED VIJEĆNICIMA Na što su se žalili pacijenti tijekom 2023.?

Dulist

Izložba ‘Dani ponosa – herojska obrana Dubrovnika 1991.’ gostuje u Zagrebu

Dulist