Grad

Od 16 do 8 sati i građani s povlaštenim kartama mogu parkirati na donjem platou Žičare

Grad Dubrovnik odlučio je dijelom otvoriti parkiralište na donjem platou Žičare za korisnike povlaštenih parkirnih karata.

Naime, pred gradskim vijećnicima 23. siječnja 2019. naći će se izmjena Odluke o organizaciji i načinu naplate i kontrole parkiranja. Tako će se korisnicima povlaštene karte za zonu 2 i zonu 2 i 3 od 16 sati do 08 sati nakon sjednice Gradskog vijeća omogućiti parkiranje na spomenutom platou bez obveze plaćanja naknade za parkiranje. Za korisnike povlaštene karte koji koriste navedeni parking izvan spomenutog vremena smatrat će se da su s organizatorom parkiranja sklopili ugovor o korištenju jednog parkirališnog mjesta na javnom parkiralištu uz korištenje satne karte.

Uz to, izmjenama se usklađuje i nadzor parkiranja vozila na mjestima na kojima je parkiranje vremenski ograničeno sa zakonskim odredbama te se omogućuje korištenje rezerviranih parkirališnih mjesta i pravnim osobama koje obavljaju djelatnost car sharinga (zajedničko korištenje automobila).

Pročitajte još

Marija Radonić i Crveni križ dobitnici priznanja Povjerenstva osoba s invaliditetom

Dulist

Napustila nas je ravnateljica Gimnazije Dubrovnik, Katica Radović

Dulist

Dubrovnik na 3,5 milijuna noćenja do kraja studenog

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija