Aktualno

OD 11. SVIBNJA Croatia Airlines ponovno uvodi letove između Dubrovnika i Zagreba

ZLD croatia airlines 1

Život se pomalo vraća u normalu. Od 11. svibnja avioni Croatia Airlinesa ponovno će, nakon duge pauze, uvesti letove na relaciji između Splita i Zagreba te između Dubrovnika i Zagreba. Domaći avioprijevoznik jučer je u prodaju pustio po dva dnevna leta iz Zagreba prema Splitu i Dubrovniku, donosi Slobodna Dalmacija.

Linija Zagreb – Zadar – Pula u prodaji je od 18. svibnja, a linija Zagreb – Brač od 19. svibnja. Nacionalnom avioprijevozniku ponovnu uspostavu domaćih letova omogućila je odluka Vlade o postupnom ukidanju mjera koje su bile na snazi zbog pandemije COVID-19, tako da je najavljeno je već bilo najavljeno da će se od 11. svibnja omogućiti uvođenje domaćeg zračnog prometa. Croatia Airlines imat će će dva dnevna leta između Zagreba i Dubrovnika, po jedan u jutarnjem i večernjem terminu.

Jutarnji let kreće iz Zagreba u 8.00 sati, slijetanje u Dubrovnik planirano je u 9.05 sati. Zrakoplov će u 9.50 polijetati iz Dubrovnika, a dolazak u Zagreb predviđen je u 10.55 sati. Večernji let polazi iz Zagreba u 20.20 te dolazi u Dubrovnik u 21.25. Polazak iz Dubrovnika je u 22.10, a dolazak u Zagreb u 23:15. Na oba dnevna leta prometovat će zrakoplov DashQ400 kapaciteta 76 sjedala. Jednosmjerne karte kreću se već od 430 kuna, a povratne od 780 kuna. Croatia Airlines trenutno nudi 4 dnevna leta između Zagreba i Dubrovnika od 18. svibnja.

Više pročitajte ovdje.

Pročitajte još

U SPOMEN GORANU KOMLENCU Više od 250 trkača sudjelovalo u utrci u Orašcu

Dulist

[FOTO] PREDSTAVLJEN ROMAN ‘BLANK’ Životna ispovijest glumca Feđe Štukana

Dulist

DOBRE VIJESTI ZA VOZAČE Od utorka niže cijene goriva

Dulist