Aktualno

OBNOVA HOTELA PLAT Župski Sensatori otvara vrata 2018.!

plat vizualizacija

 

Hotel Sensatori Dubrovnik – opening 2018 – natpis je s jumbo plakata koji je ovih dana postavljen uz gradilište nekadašnjeg hotela Ambasador u Platu.

Time je novi vlasnik Hotela Plat, tvrtka Karisma Hotels Adriatic (KHA), i službeno najavila veliko otvaranje budućeg luksuznog resorta u ovom dijelu Župe dubrovačke. S radovima na rušenju u ratu razrušenog hotela Ambasador počelo se, podsjetimo, još početkom travnja no isti su zbog turističke sezone obustavljeni budući da će postojeći kapaciteti ove hotelske kuće, 535 postelja, raditi u sezoni 2016. Kako je ranije najavljivano, rušenje se nastavlja s prvim danima listopada, a upravo će najveći zahvat budućeg resorta s pet zvjezdica biti na mjestu nekadašnjeg Ambasadora.

-Rušenje hotela Ambasador već je započeto ovoga proljeća, ali su radovi trenutno u mirovanju zbog turističke sezone jer su postojeći kapaciteti Hotela Plat d.d. u funkciji tijekom sezone. Tijekom jeseni, a nakon završetka turističke sezone očekuje se nastavak i dovršetak rušenja hotela Ambasador – rekao nam je voditelj projekta iz tvrtke KHA Bernard Zenzerović.

Detalje ove velike investicije u Platu potražite u tiskanom izdanju DuLista.

 

Foto: Radni nacrt vizualizacije projekta

 

Pročitajte još

Biskup predvodi misu u katedrali na svetkovinu Duhova

Dulist

HGK pokrenuo edukacije za vodiče kajaka radi regulacije i sigurnosti gostiju

Dulist

GRAĐANI OPTIMISTIČNI Bolja financijska situacija nego lani, ipak nije vrijeme za kupnju stana ili automobila

Dulist