Vaše vijesti

OBITELJ OGRESTA ‘Hvala svima koji nam godinama neumorno pomažu!’

OBITELJ OGRESTA 'Hvala svima koji nam godinama neumorno pomažu!'

Poštovani Ogijevi prijatelji!

Dana 8. studenoga navršava se punih pet godina od kada je naš sin Marijan Ogresta – Ogi (1985.) teško stradao u prometnoj nesreći na ulazu u Cavtat te od našeg Ogija, tada vrhunskog električara koji se pripremao na početak obiteljskog života, napravio nepokretnog invalida nad kojim se mora danonoćno bdjeti i s njim odlaziti na razne terapije i operacije.

Punih tri i po godine otkako smo se vratili iz Krapinskih toplica brinemo se o Ogiju u njegovoj kući i uspjevamo mu polako vraćati osmijeh na lice.

Upoznali smo mnoge znane i neznane prijatelje, koji su nam svih ovih godina neumorno pomagali organizirajući humanitarne akcije i uplaćivajući pomoć na humanitarni račun ‘za Ogija’. Rijetki su oni koji su nam okrenuli leđa kad su najviše trebali pomoći, a Ogi im je ostavio najbolji dio svog života. O takvima ne treba puno trošit riječi!

S obzirom da nastavljamo sa daljnjim odlascima na terapije u Igalo i krećemo sa operacijama (za nekoliko dana putujemo u Zagreb na operaciju produženja ahilovih tetiva), svi koji žele pomoći mogu nam se javiti na našu Facebook stranicu ili mob.098/296-002.

Veliki pozdrav svima od obitelji Ogresta iz Cavtata

Pročitajte još

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist