Sport

OBERAN I VIOLIĆ NA GRAND PRIXU Hrvatska zasad bez medalje, hoće li nam Dubrovkinje osvjetlati obraz?

blank

Prvoga dana IJF Grand Prixa u Zagrebu predstavnici Hrvatske nisu osvojili nijednu medalju. Nastavak natjecanja kreće sutra u 9 sati te se nadamo da će nam na tatamiju obraz osvjetlati naše Iva Oberan  i Anđela Violić.

U kategoriji do 63kg, mlada Iva Oberan suočit će se s Amerikankom Sarom Golden, a Anđela Violić predstavljat će Hrvatsku u kategoriji do 70kg. Uz Violić u toj kategoriji predstavnice su prvakinja Barbara Matić i viceprvakinja Lara Cvjetko.

Inače, danas je u drugom kolu dvadesetjednogodišnja Ana Viktorija Puljiz izborila prvu pobjedu u kategoriji do 52kg nad Belgijankom Amber Ryheul. Nakon pobjede nad Belgijankom izgubila je u trećem kolu u posljednjoj minuti od Bugarke Gabriele Dimitrove te ispala s natjecanja.

Osim Ane Viktorije, Hrvatsku su danas predstavljali i Borna Lasić te Nikola Zorotović koji su ispali u prvom kolu natjecanja. Lasić je svoju borbu u kategoriji do 60kg izgubio protiv Talijana Simone Aversa, dok je Zorotović izgubio od Muhammeda Demirela (TUR) u kategoriji do 66kg.

Osim naših cura, sutra će Dominik Družeta predstavljati Hrvatsku u muškoj kategoriji do 81kg u borbi protiv Poljaka Damiana Szwarnowieckog.

Foto: Iva Oberan/Arhiva

Pročitajte još

SARAJEVO OPEN Taekwondo klub ‘Shark’ osvojio 6 zlatnih, 6 srebrnih i 11 brončanih medalja

Dulist

OTVORENO PRVENSTVO Devetnaest medalja za župske judaše

Dulist

SJAJAN POČETAK SEZONE Župski ratnici upisali vrijednu pobjedu

Dulist