Županija

OBAVIJEST ŠKOLARCIMA IZ ŽUPE Kako do povoljnijeg, odnosno besplatnog pokaza?

OBAVIJEST ŠKOLARCIMA IZ ŽUPE Kako do povoljnijeg, odnosno besplatnog pokaza?

Početkom nove školske godine nastavljaju vrijediti prava na subvencioniranje troškova prijevoza učenika osnovnih i srednjih škola, javljaju iz Općine Župa dubrovačka.
Svim osnovnoškolcima s područja Župe dubrovačke koji školu pohađaju u Gradu Dubrovniku omogućena je kupnja povoljnije mjesečne pokazne karte u iznosu od 50 posto ukupne cijene, odnosno 100 kuna mjesečno. Za ostvarenje prava na subvenciju, u Općinu je potrebno dostaviti potvrdu o redovnom upisu u osnovnu školu i presliku osobne iskaznice, putovnice ili uvjerenje o prebivalištu.
Učenici srednjih škola prijedlogom odluke Vlade i ove godine imaju potpuno besplatne mjesečne karte. Subvencija Općine Župa dubrovačka po prošlogodišnjem modelu iznosi 25 posto, a Vlade odnosno Dubrovačko-neretvanske županije 75 posto. Za ostvarenje prava na subvenciju u Libertas je potrebno dostaviti potvrdu škole o redovnom upisu u srednju školu.
Učenici OŠ Župe dubrovačke, koji koriste uslugu prijevoza od kuće do škole, pravo na besplatne pokaze ostvarit će prema popisu koji će Libertasu dostaviti osnovna škola nakon početka školske godine.
Kupnja povoljnije mjesečne karte za odlazak na izvannastavne aktivnosti učenici osnovne škole iz Župe dubrovačke mogu ostvariti putem Libertasa uz potvrdu o redovnom upisu u osnovnu školu, te potvrdu izvannastavne aktivnosti.

Pročitajte još

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist