Grad

OBAVIJEST LIBERTASA S prvim danom 2024. godine učenicima besplatni pokazi

OBAVIJEST LIBERTASA S prvim danom 2024. godine učenicima besplatni pokazi

S prvim danom 2024. godine svi učenici osnovnih i srednjih škola područja Grada Dubrovnika ostvarit će pravo na besplatan mjesečni pokaz. Troškove pokriva Grad Dubrovnik koji je sredstva osigurao u proračunu.
– Učenici koji do sada nisu koristili javni gradski prijevoz, odnosno nisu imali pokaz, svoje pravo mogu ostvariti popunjavanjem obrasca na web stranici ili ispunjavanjem Zahtjeva za izradu pokazne karte na jednom od naših prodajnih mjesta. Učenici koji već imaju učeničke abonamente, od 2. siječnja 2024. godine prilikom produljivanja pokaza neće plaćati ništa. Iznimno, ako se učenik iz nekog razloga ne nalazi na već ranije dostavljenom popisu škole, potrebno je izvaditi odgovarajuću potvrdu matične škole – objašnjavaju iz Libertasa.
Ako učenik iz nekog razlog, dodaju, zahtjeva promjenu pokaza/plastike (zbog promjene fotografije, adrese ili sl.), tada je izradu novog pokaza/plastike dužan platiti po cijeni iz cjenika, ‘punjenje’ istog za tekući mjesec bit će jako je ranije navedeno besplatno za učenika.

Pročitajte još

UKRAJINKA ANNA GADIATSKA Za mene je Dubrovnik postao drugi dom, jako sam sretna!

Maria Prkut

ZA 410 KORISNIKA Grad traži izvođače za izgradnju Doma umirovljenika ispod bolnice

Dulist

Dubrovnik domaćin konferencije KOKOSS

Dulist