Aktualno

OBAVIJEST IZ ELEKTROJUGA Tko je sutra bez struje?

elektrojug struja hep003

Iz Elektrojuga Dubrovnik poslali su obavijest o prekidu opskrbe električnom energijom u pojedinim dijelovima županije u četvrtak, 23. svibnja.

Zbog neophodnih radova na TS 10/0,4 kV Ploče 1 osim u slučaju odgode radi više sile, u razdoblju od 8 do 13 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom za dio Ploča, ulici Lukše Beretića sa okolnim ulicama.

Zbog neophodnih radova u 10 kV dalekovodu, osim u slučaju odgode radi više sile, u razdoblju od 8.30 do 16 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom za naselja Smokvina, zbog istih radova, osim u slučaju odgode radi više sile, u razdoblju od 8.30 do 13 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom za naselje Kuna Konavoska.

Zbog neophodnih radova u TS 35/10 kV Pijavičino, osim u slučaju odgode radi više sile, u razdoblju od 8 do 12 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom za naselja: Zagujine, Kuna i Crkvice.

Zbog neophodnih radova na TS 10/0,4 kV Lafodija osim u slučaju odgode radi više sile, u razdoblju od 9 do 12 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom za dio otoka Lopud.

 

 

Pročitajte još

ČEKA SE SUGLASNOST ŽUPANA I MINISTRA Marijo Bekić ostaje na čelu Opće bolnice Dubrovnik

Dulist

Sretan imendan onima koji nose ime sv. Antuna

Dulist

MORH raspisao natječaj za prijam vojnika/mornara i dočasnika u djelatnu vojnu službu

Dulist