Aktualno

OBAVIJEST ELEKTROJUGA Provjerite tko je u utorak i srijedu bez struje

U utorak, 23. studenog, javljaju iz Elektrojuga Dubrovnik, zbog radova na TS 10/0,4 kV Jadran, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenskom razdoblju od 9 do 11 sati u ulicama: Ferićeva, Za Rokom k.br 11-13, Sv. Spasa, Garište, Zlatarićeva, Getaldićeva, Čubranovićeva. Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije u vremenu od 8 do 15 sati u ulicama: Lovra Matačića 1-6 , Radnička 13, Mljetska ulica, Svetog Križa 27-37, Lastovska 1-4.

Zbog potrebe rekonstrukcije trafostanice Čelopeci u utorak 23. studenog 2021. godine doći će do prekida opskrbe električnom energijom od 8 do 15.30 sati za naselja: Brgat Donji te ulice: Brnjine, Lazine, Na Rijeci, Rovanj, Put Don Antuna Kriletića 20/B i 24 te Žitkovići kbr.2 do kbr. 8 u Župi dubrovačkoj.

U srijedu, 24. studenog zbog radova na srednjenaponskoj mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u isporuci električne energije u vremenu od 8 do 9 sati u naseljima Kliševo, Mrčevo, Mravinjac i Riđica te u naseljima Rožetići, Prodanići i Dubravica u vremenu od 8 do 16 sati. Također, doći će do povremenih prekida za naselja Kliševo, Mrčevo, Mravinjac i Riđica u vremenskom razdoblju od 14 do 16 sati.

Zbog neophodnih radova na srednjenaponskoj mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole doći će do prekida u isporuci električne energije u vremenu od 8 do 10.30 sati u naselju Dubrava( Pelješac). Radovi se pomiču za jadan dan unaprijed tj. za srijedu.

Također, zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u isporuci električnom energijom u vremenu 8 do 15 sati za ulice: Splitski Put 1 – 23 i Između Tri Crkve.

Pročitajte još

Što vas sve očekuje u Noći istraživača?

Dulist

FRANKOVIĆ O RAMPI PREMA SRĐU ‘Ništa nećemo napraviti bez suglasnosti stanovnika Bosanke. Nema šanse!’

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija