Aktualno

OBAVIJEST ELEKTROJUGA Provjerite tko je u utorak i srijedu bez struje

U utorak, 23. studenog, javljaju iz Elektrojuga Dubrovnik, zbog radova na TS 10/0,4 kV Jadran, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenskom razdoblju od 9 do 11 sati u ulicama: Ferićeva, Za Rokom k.br 11-13, Sv. Spasa, Garište, Zlatarićeva, Getaldićeva, Čubranovićeva. Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije u vremenu od 8 do 15 sati u ulicama: Lovra Matačića 1-6 , Radnička 13, Mljetska ulica, Svetog Križa 27-37, Lastovska 1-4.

Zbog potrebe rekonstrukcije trafostanice Čelopeci u utorak 23. studenog 2021. godine doći će do prekida opskrbe električnom energijom od 8 do 15.30 sati za naselja: Brgat Donji te ulice: Brnjine, Lazine, Na Rijeci, Rovanj, Put Don Antuna Kriletića 20/B i 24 te Žitkovići kbr.2 do kbr. 8 u Župi dubrovačkoj.

U srijedu, 24. studenog zbog radova na srednjenaponskoj mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u isporuci električne energije u vremenu od 8 do 9 sati u naseljima Kliševo, Mrčevo, Mravinjac i Riđica te u naseljima Rožetići, Prodanići i Dubravica u vremenu od 8 do 16 sati. Također, doći će do povremenih prekida za naselja Kliševo, Mrčevo, Mravinjac i Riđica u vremenskom razdoblju od 14 do 16 sati.

Zbog neophodnih radova na srednjenaponskoj mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole doći će do prekida u isporuci električne energije u vremenu od 8 do 10.30 sati u naselju Dubrava( Pelješac). Radovi se pomiču za jadan dan unaprijed tj. za srijedu.

Također, zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u isporuci električnom energijom u vremenu 8 do 15 sati za ulice: Splitski Put 1 – 23 i Između Tri Crkve.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ: Postigli smo dogovor, zastava će 6. prosinca biti podignuta na odašiljač na Srđu

Dulist

NA PUT IM STALE COVID MJERE Branitelji ove godine neće podići zastavu na ‘Toranj slobode’

Dulist

ZAČINIMO BOŽIĆ LJUBAVLJU Humanitarna akcija kuhanja bakalara na sv. Mihajlu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija