Aktualno

OBAVIJEST ELEKTROJUGA Provjerite tko je u utorak i srijedu bez struje

OBAVIJEST ELEKTROJUGA Provjerite tko je u utorak i srijedu bez struje

U utorak, 23. studenog, javljaju iz Elektrojuga Dubrovnik, zbog radova na TS 10/0,4 kV Jadran, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenskom razdoblju od 9 do 11 sati u ulicama: Ferićeva, Za Rokom k.br 11-13, Sv. Spasa, Garište, Zlatarićeva, Getaldićeva, Čubranovićeva. Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije u vremenu od 8 do 15 sati u ulicama: Lovra Matačića 1-6 , Radnička 13, Mljetska ulica, Svetog Križa 27-37, Lastovska 1-4.

Zbog potrebe rekonstrukcije trafostanice Čelopeci u utorak 23. studenog 2021. godine doći će do prekida opskrbe električnom energijom od 8 do 15.30 sati za naselja: Brgat Donji te ulice: Brnjine, Lazine, Na Rijeci, Rovanj, Put Don Antuna Kriletića 20/B i 24 te Žitkovići kbr.2 do kbr. 8 u Župi dubrovačkoj.

U srijedu, 24. studenog zbog radova na srednjenaponskoj mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u isporuci električne energije u vremenu od 8 do 9 sati u naseljima Kliševo, Mrčevo, Mravinjac i Riđica te u naseljima Rožetići, Prodanići i Dubravica u vremenu od 8 do 16 sati. Također, doći će do povremenih prekida za naselja Kliševo, Mrčevo, Mravinjac i Riđica u vremenskom razdoblju od 14 do 16 sati.

Zbog neophodnih radova na srednjenaponskoj mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole doći će do prekida u isporuci električne energije u vremenu od 8 do 10.30 sati u naselju Dubrava( Pelješac). Radovi se pomiču za jadan dan unaprijed tj. za srijedu.

Također, zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u isporuci električnom energijom u vremenu 8 do 15 sati za ulice: Splitski Put 1 – 23 i Između Tri Crkve.

Pročitajte još

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist

Libertas pojačava polaske ‘šestice, uvodi i svakodnevnu noćnu liniju

Dulist

OD 9 DO 13:30 U nedjelju se zbog Du Motiona zatvaraju pojedine prometnice

Dulist