Aktualno

O nama svi govore!

O nama svi govore!

Nakon završetka uspješne 2011. godine u kojoj je ostvareno 631 509 turističkih dolazaka i 2 344 426 noćenja, pozitivne najave u stranim medijima su i za 2012. godinu

javljaju iz dubrovačke Turističke zajednice. Navode tako, kako smo ranije pisali kako Facebookovci preporučuju Dubrovnik kao jedno od deset najatraktivnijih svjetskih destinacija za putovanja u 2012. godini.

– O Dubrovniku, koji je na drugom mjestu iza grada Luang Prabang u azijskoj republici Laos, govore kao o gradu sa predivnim plažama, zapanjujućim krajolikom i fascinantnom povijesti, te ističu kako nijedno putovanje nije potpuno bez šetnje po starim ulicama Dubrovnika.

The New York Times na svojoj internet stranici objavljuje popis od 45 top destinacija za 2012. godinu među kojima je i Dubrovnik na 36. mjestu. U svom članku posebno ističu hotele Pucić Palace, Excelsior i Villu Dubrovnik, te restorane Gil's, Panorama i Lucin kantun. Reuters objavljuje kako je vodeća kompanija za prodaju putovanja u SAD-u "Travel Leaders" postavila Hrvatsku među "Top up-and-coming international destinations". Više od trećine agenata odabralo je Hrvatsku kao vodeću za područje Europe – navodi se u priopćenju TZ-a. 

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist