AktualnoUrednički izbor

O izletu u Split oglasila se ravnateljica Osnovne škole Cavtat: Odmah smo reagirali

O izletu u Split oglasila se ravnateljica Osnovne škole Cavtat: Odmah smo reagirali

Izlet u Split učenika Osnovne škole Cavtat ovog tjedna dospio je u lokalne i nacionalne medije, nakon što je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska izvijestila javnost kako je vozač autobusa vikao i vrijeđao djecu.  Zbog toga je zaradio i prekršajnu prijavu.

Danas se o navedenom događaju oglasila i ravnateljica Osnovne škole Cavtat Kate Kukuljica, koja ističe kako se škola našla u centru medijske pozornosti vezano za iznošenje brojnih nepotvrđenih informacija o događaju na izletu.

-Od prvog saznanja, Škola je ozbiljno postupila u skladu s dobivenim činjenicama. Izvještaji su podneseni Ministarstvu znanosti i obrazovanja, osnivaču Dubrovačko-neretvanskoj županiji, načelniku Općine Konavle. Izvješće o obavljenim koracima Škole podneseno je tijelima škole. Od Agencije Eridan tražen je pisani izvještaj o izletu. Službene procedure su još uvijek u tijeku. U svrhu zaštite najboljeg interesa malodobnih osoba svih skupina s njihovim roditeljima, kao i onih koji se ograđuju od samog događaja molim za razumijevanje te uzdržavanje od daljnjih komentiranja. Dopustite nam, da neometano i u miru privedemo kraju tekuću školsku godinu kako bismo učenike ispratili na zasluženi ljetni odmor – navela je u priopćenju Kate Kukuljica.

Pročitajte još

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

[FOTO] Na Orsanu započeli radovi za hangar VK Neptuna

Dulist

OD PETKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist