Politika

“Nudimo konkretne projekte”

Nezavisna lista dr.sc. Stipislava Jadrijevića predstavila se dubrovačkoj javnosti, a tom prilikom istaknuti su i glavni ciljevi liste.

– Naša lista ima ozbiljnu namjeru biti korektiv vladajućima, tko god to bio. Mi nudimo konkretne projekte, od vjetrosolane do virtualnih zadruga, koji će imati višestruke učinke – kazao je gradonačelnik Sinja Ivica Glavan te dodao kako lista dr. Jadrijevića neće potpisati nikakvu koaliciju bez realizacije desetak projekata, prije svega Pelješkog mosta.

Dvanaesta na listi Karmen Sentić iznijela je planove nezavisne liste na temu turizma te istaknula kako „treba osluškivati koje su potrebe i imati strategiju, a Dubrovnik nema strategiju za turizam“. Kazala je kako u Dubrovnik treba dovesti ulaganja, pokrenuti cijelu godinu i živjeti cijelu godinu.

– Trudimo se svojski da kroz kampanju približimo naše projekte ljudima kroz razgovor, i u svakom mjestu u Dubrovačko-neretvanskoj županiji imamo prijatelje koji razgovaraju s ljudima. Na izborima 4. prosinca ćemo vidjeti  je li naš način komunikacije bio uspješan – istaknuo je nositelj Nezavisne liste dr.sc. Stipislav Jadrijević.

Pročitajte još

Mišo Krstičević: ‘I tako punih 13 izgubljenih godina Dobroslavićeva mandata…’

Dulist

Maja Bender privremena ravnateljica Doma ‘Ragusa’, Mihaeli Skurić novi mandat na čelu ZOD-a

FRANKOVIĆ PORUČIO CAPORU Predložite prodaju dionica Luke i ako ih ne prodamo za veću cijenu, zatražite moju ostavku

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija