Aktualno

NP Mljet dobitnik šampionske titule ‘Veliki zlatni suncokret’, zlatna povelja Villi Glumac

sampion ruralnog turizma nagrade 2023 5

Nacionalni park Mljet dobitnik je šampionske titule ‘Veliki zlatni suncokret’ u kategoriji Aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru u sklopu nacionalne nagrade ‘Suncokret ruralnog turizma Hrvatske – Sunflower Award’.
Nadalje, zlatnu povelju u kategoriji Tradicijska (ruralna) domaćinstva osvojila je Villa Glumac. Posebno priznanje za oživljavanje povijesne baštine u kategoriji Ruralno turistički projekti osvojila je Turistička zajednica Grada Metkovića s projektom Rimska noć u Naroni.
Uz šampionsku titulu koja ide u Dubrovačko-neretvansku županiju, dodijeljene su još dvije te je ‘Veliki zlatni suncokret’ u kategoriji Vinski turizam osvojila Vinarija ‘Boškinac’ iz Novalje – Ličko-senjska županija. U kategoriji Ruralno turistički projekti šampionska titula ‘Veliki zlatni suncokret’ pripala je Centru za posjetitelje – Dvorac Janković iz Suhopolja – Virovitičko-podravska županija.
Ove je godine na svečanosti prvi put dodijeljena Povelja za poseban doprinos razvoju i promociji ruralnog turizma „Nagrada dr. sc. Eduard Kušen“ kojom se odaje priznanje osobi koja je ostvarila izvanredne napore, trud i postignuća u razvoju i promociji ruralnog turizma, a istu je osvojila Egle Katunar iz Vrbnika.

Pročitajte još

IZ GRADA PODSJEĆAJU U tijeku je završno testiranje sustava zone posebnog prometnog režima

Dulist

400 TISUĆA STANOVA U RH JE PRAZNO Bačić: Nacionalni plan stambene politike biti će donesen do kraja godine

Dulist

Carmen Miloglav i ove sezone u Ragusi!

Dulist