Grad

NOVOSTI IZ LIBERTASA Od utorka novi vozni red

NOVOSTI IZ LIBERTASA Od utorka novi vozni red

Libertas Dubrovnik d.o.o. početkom mjeseca listopada uvodi novi vozni red koji je prilagođen potrebama domicilnog stanovništva i posjetitelja Grada Dubrovnika.

Promjene voznog reda događat će se na linijama 1A I 1B, liniji broj 4, liniji broj 6 te liniji broj 8.

LINIJA 1A I LINIJA 1B

Linije 1A I 1B će od 8 do 20 sati polaziti svakih 10 minuta dok je frekventnost polazaka nakon 20 sati svakih 15 minuta. Vršni sati na ovim linijama osigurani su dodatnim ispomoćima, dok su posljednji polasci ostali nepromijenjeni.

LINIJA 4
Promjene na ovoj liniji neće se događati u jutarnjim satima, sve do 15 sati, kada se frekventnost polazaka mijenja s 15 minuta na 20 minuta.

LINIJA 6
Linija Pile-Babin kuk također će doživjeti preinake u voznom redu. U odnosu na dosadašnji vozni red, promjene se događaju u popodnevnim satima od 16 sati. Od 16 do 18 sati, polasci su osigurani svakih 15 minuta, dok je period od 18 do 20 sati pokriven polascima svakih 10 minuta. Od 20 sati autobusi na ovoj liniji prometuju svakih 15 minuta.

LINIJA 8
Tijekom dana i vršnih sati ova linija će prometovati kao i do sada, frekventnost polazaka je svakih 30 minuta, dok će polasci nakon 20:40 biti svakih 45 minuta.

Vrijedi istaknuti kako nije došlo do nikakvih promjena u zadnjim polascima te da se sve navedene izmjene odnose se kako na radne dane tako i na dane vikenda i blagdane.

Pročitajte još

[FOTO] Vrtlarovi djelatnici u proljetnom uređenju grada

Dulist

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist