Županija

NOVO VODSTVO Ivo Mujo na čelu udruge Agroturizam Konavle

Udruga Agroturizam Konavle je izabrala novo vodstvo za naredno četverogodišnje razdoblje. Novi predsjednik udruge je Ivo Mujo, a potpredsjednici Andrejko Marinović i Matija Novaković. Oni su uz tajnicu Jelenu Gale Pregelj osobe zadužene za zastupanje Udruge. Uz njih u Izvršnom odboru udruge izabrani su i Luka Anđelinić i Nino Đano. Izborna Skupština udruge je održana u Agroturizmu ‘Carevina’ u Močićima. Skupštinu je vodio dosadašnji predsjednik Udruge Ivo Vodopić koji je ujedno i iznio izvješće Agroturizma Konavle o dosadašnjem radu.
Osim Izvršnog odbora Skupština je izabrala i druga tijela Udruge. U Nadzorni odbor Udruge Agroturizam Konavle izabrani su: Ivo Vodopić, Katja Bokarica i Pero Zore, a u Stegovnu komisiju: Niko Đivanović, Luko Glavinja i Ivo Miljas.
Na Skupštini su se prezentirale projektne aktivnosti koje će se realizirati do konca godine i strateške odrednice za naredno razdoblje. Tako će Agroturizam Konavle do kraja godine organizirati edukacijsko putovanje i prezentaciju Konavala kao ruralne destinacije u partnerskoj regiji, novi ciklus edukacijskih radionica u suradnji s Ministarstvom turizma i 12. Mirise Božića. Strateški Udruga želi zadržati vodeću ulogu u razvoju ruralnog turizma u Konavlima i nastaviti s realizacijom projekata kojima će se pratiti novi trendovi i zadržati pozicija Konavala kao regije izvrsnosti ruralnog turizma u Hrvatskoj.
Iz Udruge Agroturizam Konavle zahvaljuju dosadašnjem vodstvu predvođenom predsjednikom Ivom Vodopićem na uloženom trudu i uspješnom vođenju Udruge koja je u proteklom razdoblju realizirala brojne projekte s ciljem daljnjeg razvoja ruralnog turizma u Konavlima.

Pročitajte još

SASTANAK NA PELJEŠCU Vučković najavila potpore za vinare

Dulist

Županija sufinancira kamatnu stopu za kredite HAMAG BICRO-a

Dulist

Otvoren obnovljeni Gradski muzej u Korčuli

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija