Aktualno

NOVI RAVNATELJ Marko Grgurević preuzeo dubrovački Crveni križ

marko grgurevic crveni kriz

Marko Grgurević novi je ravnatelj Crvenog križa Dubrovnik. Dužnost je i službeno preuzeo prije dva dana. Inače, riječ je o dugogodišnjem zaposleniku Grada Dubrovnika, istaknutom volonteru Crvenog križa te članu interventnog tima. Grgurević dolazi na mjesto Živka Šimunovića, koji je na čelu dubrovačkog Crvenog križa bio 13 godina. Kako navode iz Crvenog križa, dobro je poznat po sudjelovanju u nizu akcija i edukacija u Crvenom križu Dubrovnik.

– Izuzetna mi je čast preuzeti mjesto ravnatelja Gradskog društva Crvenog križa Dubrovnik i nastaviti graditi društvo Crvenog križa te jačati njegovu ulogu u društvu, jer jaki i snažni Crveni križ sigurnost je za svaku zajednicu – kaže Grgurević.

Istaknuo je dalje kako mu je važno s postojećim timom dubrovačkog Crvenog križa nastaviti raditi i nadograđivati rad u svim djelatnostima, a posebice u radu s mladima, darivateljima krvi, sa starijim osobama, s beskućnicima i drugim osobama u potrebi.

-Želimo dobrodošlicu novom ravnatelju i uspjeh u budućem radu, a našem dragom Živku mirne, sretne i ispunjene umirovljeničke dane – ističu iz Crvenog križa.

Pročitajte još

Meteorolog: ‘Do kraja svibnja promjenjivo, a ljeto će biti toplije od prosjeka uz moguće suše’

Dulist

HRVATSKA DRUGA PO INFLACIJI Maslinovo ulje u travnju skuplje 61,4 posto!

Dulist

DOSJE JARAK Banožić prvi put nakon nesreće: ‘Želim istinu, nisam pretjecao’

Dulist