Grad

NOVI PRILOG I INTERVJU S FRANKOVIĆEM Priča o Dubrovniku na američkom ABC-u se nastavlja

Nastavlja se priča o Dubrovniku na američkoj TV kući ABC. Danas je emitiran novi prilog, dok će se intervju s gradonačelnikom Matom Frankovićem emitirati sutra – pohvalili su se iz Grada Dubrovnika. Novinarka Maggie Rulli ponovno se javila u emisiju, ovog puta iza nje su bile Banje pune kupača, a voditeljica ju je upitala kako se Dubrovčani nose s politikom otvorenih granica. Rulli je naglasila kako su joj u razgovoru Dubrovčani istaknuli da će rado primiti turiste dok je god moguće kontrolirati pandemiju i držati se zadanih smjernica.

-Turizam je jako važan za Dubrovnik. Gradonačelnik Franković nam je otkrio kako u turizmu radi po jedan član svake obitelji, što čini 80 posto gradske ekonomije. Zbog toga bi bilo jako loše da propuste makar jednu sezonu. Gradonačelnik se nada da će turističke brojke biti makar na 30 posto prošlogodišnjih – istaknula je, među ostalim, Rulli.

Cijeli prilog možete pogledati u nastavku.

Pročitajte još

U povijesnoj jezgri rekonstruirano još 100 metara vodoopskrbne mreže

Dulist

Nova stabla zasađena u Bogišićevom parku, na Batali i u Mokošici

Dulist

Izvršen prvi korak u spajanju društava UTD Ragusa i TUP

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija