Grad

NOVI LETOVI Nove linije prema europskim destinacijama!

NOVI LETOVI Nove linije prema europskim destinacijama!

Transavia Airlines C.V. i Transavia France ovu sezonu će povezati redovitim linijama Zračnu luku Dubrovnik s destinacijama Amsterdam, Munich i Pariz.

Otvaranjem redovitih letova prema Amsterdam, Munichu i Parizu očekuje se da će ova dva prijevoznika zajedno ostvariti više od dvjesto letova.

Premda Croatia Airlines, Lufthansa i EasyJet već održavaju redovite operacije prema ovim destinacijama, otvaranje linija Transavia Airlines i Transavia France donosi značajno povećanje prometa za Zračnu luku Dubrovnik, te bolju f intenzivniju povezanost Dubrovnika s tri vrlo značajne destinacije u Zapadnoj Europi.

Liniju za Pariz održavat će Transavia France četvrtkom i nedjeljom od 21.4.2016. do 27.10. 2016. godine, dok će linije za Amsterdam i Munich održavati Transavia Airlines C.V. Linija za Amsterdam uspostavit će se utorkom, četvrtkom i nedjeljom u razdoblju od 21.4.2016. do 29.10.2016. godine, dok je linija za Munich planirana ponedjeljkom, srijedom i subotom u razdoblju od 30.5.2016. do 25.10.2016. godine.

Volotea, zračni prijevoznik za male i srednje velike europske gradove, 2. travnja je uveo letove na liniji Dubrovnik – Nantes, a od subote, 9. travnja, uvedeni su letovi na liniji Dubrovnik – Marseille. Otvaranjem ove dvije linije kompanija nudi 82 leta od Dubrovnika do Nantesa i 80 letova do Marseillea.

Pročitajte još

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist