Sport

NOVI KALENDAR BARAKUDA Moćni i atraktivni muškarci u kućanskom prostoru

kalendar barakude 2024 1

Koncem svake godine Hrvatski vaterpolski savez tiska tradicionalni kalendar s hrvatskim reprezentativcima u svrhu promocije sporta i vaterpola u našoj domovini. Jasno da iznimka nije ni ovaj prosinac, priopćuju iz HVS-a.

Hrvatski vaterpolski kalendar, jedan od uistinu najtraženijih ovakvih artikala posljednjih godina i kojeg se svakog prosinca s nestrpljenjem iščekuje, predstavljen je i za nadolazeću 2024. godinu.

Kalendar ponovo krase iznimno atraktivne fotografije vaterpolskih reprezentativaca uhvaćenih u objektivu majstora fotografske profesije, Šime Eškinje. U kalendaru za 2024. Barakude možete vidjeti u ulogama u kojima se svi mi nalazimo svakodnevno, odnosno u dnevnim kućanskim poslovima.

Uspješni muškarci u kućanskom prostoru

– Ideja je bila da uspješne i moćne muškarce, u ovom slučaju vaterpolske reprezentativce, aktualne europske prvake iz Splita 2022., prikažemo u nekoj od svakodnevnih životnih situacija unutar kućanskog prostora – napominje Ivana Janković, voditeljica marketinga i odnosa s javnošću Hrvatskog vaterpolskog saveza.

– Nimalo se ne srameći pokazati kako sudjeluju u pomoći svojim ženama, majkama, sestrama, ili pak brizi o svom samostalnom životnom prostoru. Vjerujemo da je bitno mladim naraštajima predstaviti njihove uzore kao timske igrače ne samo na njihovom radnom mjestu, u ovom slučaju u bazenu, već i izvan njega, u svakodnevnom životu. Ove godine na izmaku se zaista puno razgovaralo o potpori ženama, te smo se htjeli nadovezati na tu temu, pokazujući i na ovaj način kako se sportski velikani ne ustručavaju javno iskazati svoju potporu svim damama – dodala je Janković.

Pročitajte još

[FOTO] PRVENSTVO DALMACIJE Sjajni rezultati Atletskog kluba Dubrovnik!

Dulist

[FOTO] ZA TRENERA I PRIJATELJA Memorijalna utakmica u spomen na Zlatka Sentića

Dulist

Juraj Barčot apsolutni rekorder Hrvatske

Dulist