DuList IN

Novi hit „Alan Ford“

Novi hit „Alan Ford“

Dubrovački vječni rokeri „Porporela sexy show band“ predstavit će ove subote svoj novi hit „Alan Ford“ u caffe baru „Primo“ s početkom u 21 sat.

– Ideja za naziv novog hita proizašla je iz istoimenog stripa „Alan Ford“, koji je kao kultni i revolucionarni strip u mladosti postao dio njihovog životnog mota – „Tko nije čitao Alana Forda nema pojma o životu“. Budući da je sam strip obojen crnim humorom sa usmjerenim ciljem kritike društva, glazbeni hit „Alan Ford“ već je stekao pozitivne reakcije od strane dubrovačke publike. Uz brojne atraktivne obožavateljice, na „red carpetu“ očekuju se poznata lica glumačke i glazbene scene, kao i specijalni gosti večeri Opća opasnost s kojima će dubrovački rokeri tu istu večer zasvirati na njihovom koncertu u Culture Club Revelin – najavljuju organizatori.

„Porporela sexy show band“ svojim efektnim imidžom, spektakularnim nastupima i nevjerojatnom energijom oduševljavaju sve generacije, a promocijom svog novog hita dokaz su da dubrovački rokeri osamdesetih mogu još puno toga ponuditi hrvatskoj glazbenoj sceni.
 

Pročitajte još

[VIDEO] JURICA POPOVIĆ – HARMONIJA Matija Vuica objavila singl nedavno preminulog glazbenika

Dulist

Käärijä pohvalio Baby Lasagnu: ‘Obožavam ovu ludu hrvatsku pjesmu’

Dulist

‘TO JE NEPRIMJERENO’ Jeleni Perčin zamjeraju što je ovo dopustila maloljetnoj kćeri

Dulist