Grad

NOVI E-SUSTAV Počeli upisi u dubrovačke dječje vrtiće

NOVI E-SUSTAV Počeli upisi u dubrovačke dječje vrtiće

Dječji vrtići Dubrovnik objavili su početak upisa djece u dječje jaslice i vrtiće u pedagoškoj 2021./2022. godini. Kako navode iz Gradske uprave, roditelji/skrbnici s prebivalištem na području Grada Dubrovnika zahtjeve podnose od 25. svibnja pa do zaključno 4. lipnja i to putem portala e-građani, odnosno sustava Upisi u dječje vrtiće.

Zahtjeve mogu podnositi i roditelji/skrbnici čija djeca 31. kolovoza 2021. ne navršavaju godinu dana života, s tim da će se ta djeca nalaziti na listi čekanja, a upisivat će se stjecanjem uvjeta (navršavanjem godine dana života) ovisno o raspoloživosti kapaciteta u odgojnim skupinama.

Djeca se u jaslice, odnosno vrtić upisuju uz primjenu prednosti i bodovanja sukladno Pravilniku o mjerilima i postupku upisa djece u dječje jaslice/vrtić od 22. ožujka 2019. godine.

Nakon isteka roka za podnošenje zahtjeva za upis roditeljima će se putem e-maila dati termin inicijalnog razgovora kojem su nazočni roditelji (može biti samo jedan roditelj), dijete koje se upisuje i stručna služba Vrtića, a lista prvenstva objavit će se najkasnije u roku od 30 dana od isteka roka za podnošenje prijava za upisa.

Korisničke upute za podnošenje zahtjeva putem sustava e-građani, te ostali materijali dostupni su na stranicama Dječjih vrtića Dubrovnik.

Pročitajte još

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist