Zanimljivosti

Nove zastave na zidinama!?

dubrovnik doo

Nakon što su ovog petka vijećnici HDZ-a i HSS-a Gradskom vijeću podnijeli zahtjev za raspisivanjem referenduma o upravljanju zidinama, stigao je i odgovor na popularnoj društvenoj mreži.

Na Facebooku je, naime, otvorena grupa 'Tražim raspisivanje referenduma o dubrovačkim zidinama! Na zidu grupe krenuli su komentari, a među njima pažnju posebno plijeni fotomontaža Dubrovnik d.o.o. koju je na zidu ove grupe objavio nepoznati korisnik koji se na svom profilu služi nickom Orlando Osvetnik.

U ovom, kao i u brojnim drugim slučajevima, fotografija, ili u ovom slučaju fotomontaža, govori više od tisuću riječi pa ćemo je objaviti bez komentara. Tek usput ćemo se osvrnuti na Dubrovnik d.o.o., izraz koji smo prvi put čuli na prošlotjednoj sjednici Gradskog vijeća u izlaganju HDZ-ovog vijećnika Marina Vlahinića.

–  Pokušavate pretvoriti grad u Dubrovnik d.o.o. s vama kao stečajnim upraviteljem na čelu – poručio je Marinko Vlahinić Vlahušiću tijekom rasprave o gradonačelnikovom izvješću o radu šestomjesečno razdoblje 2011. godine (od srpnja do prosinca).
 

Pročitajte još

Saznajte koliko u Hrvatskoj ima Modrića i Gvardiola te drugih prezimenjaka s našim reprezentativcima

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1933. U Stonu rođen poznati hrvatski povjesničar navigacije Boris Franušić

Dulist

(FOTO) Dubrovčani na izletu u starobosanskom gradu Dubrovniku

Dulist