Grad

NOVA REGULACIJA OD SRIJEDE Pripazite, mijenja se smjer vožnje kod Orsana

NOVA REGULACIJA OD SRIJEDE Pripazite, mijenja se smjer vožnje kod Orsana

S ciljem rasterećenja prometa na dijelu Ulice Iva Dulčića Grad Dubrovnik uvodi novu, privremenu regulaciju prometa na Orsanu.

Ista se uvodi već u srijedu, 3. listopada u 8 sati, a riječ je dakle o Ulici Ivana pl. Zajca.

Na dionici od igrališta Pomorske škole pa do spoja s Lapadskom obalom, uz postavljanje odgovarajuće prometne signalizacije, promijenit će se smjer vožnje u odnosu na postojeći.

-Na navedenom dijelu ulice promet vozila odvijat će se od igrališta kod Pomorske škole pa prema Lapadskoj obali, a sve u svrhu rasterećenja prometa na dijelu Ulice Iva Dulčića. Svim stanovnicima naselja Solitudo koji prometuju svojim vozilima prema ostalim dijelovima Grada omogućit će se prometovanje preko Ulice Ivana pl. Zajca na Ulicu Miljenka Bratoša pa nadalje na kružni tok ‘Pošta Lapad’. Uspostava ovakve privremene prometne signalizacije, očekivano, imat će pozitivnog učinka na protočnost prometa predjela Solitudo, odnosno smanjit će prometno opterećenje dijela Ulice Iva Dulčića. Privremena prometna regulacija bit će na snazi 30 dana, a o eventualnom produljenju građani će biti pravovremeno obaviješteni – navode iz Grada Dubrovnika.

 

Pročitajte još

JAVNI POZIV Grad sufinancira nabavu, instaliranje i ugradnju solarnih modula na obiteljskim kućama

Dulist

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist