Zanimljivosti

NOVA HUMANITARNA AKCIJA Ana Vukas pomaže čak tri dubrovačke obitelji

Pozitivac Ana Vukas

Ana Vukas organizira novu ‘humanitarku’ u suradnji s udrugom ‘Poseban Prijatelj’, za tri dubrovačke obitelji – Ogresta, Švarc i Žabić, koja će se održati 29. ožujka u restoranu Spiona s početkom u 17 sati. 

Ani je ovo šesta humanitarna akcija po redu, a kako kaže, htjela je da se održi na godišnjicu humanitarke ‘Za Tijanov osmijeh’.
U ovoj akciji pomagat će se Dubrovčanima Marijanu Ogresti, Ivani Švarc i Ani Žabić.

Marijan Ogresta je prije nekoliko godina teško stradao u prometnoj nesreći te je potrebno prikupiti novac za rehabilitaciju.

Ivana Švarc ima dijagnozu cerebralne paralize te je potrebno prikupiti sredstva za terapiju u termama Selce.

Za Anu Žabić i njenu malodobnu kćer skupljat će se novčana sredstva, budući da ova obitelj preživljava s tek 1400 kuna mjesečno.

Restoran Spiona besplatno je ustupio svoj prostor, u bogatom programu nastupa plesna skupina 3V, a prisutni će moći uživati i u dječjoj modnoj reviji dizajnerice Andree Zvono.
Djevojčicama će frizure raditi učenice Obrtničke škole Dubrovnik.

Osim svega navedenog, održat će se i karaoke, a sva djeca i roditelji koji budu sudjelovali, dobit će prigodne poklone. Karaoke je ustupio Multimedijalni centar Lazareti, a za dobru glazbu bit će zadužen DJ Milo Kravarović. Ariva Dubrovnik organizirala je prijevoz za Eko Ombliće do Spione i natrag, a prisutnoj djeci će posebna zvijezda iz Cinestara dijeliti slatkiše!

Pozivaju se svi sponzori, ali i građani voljni pomoći u okviru svojih mogućnosti, da se uključe u novu Aninu akciju. A Aninim riječima:

Osim što ćemo ovom akcijom pokušati pomoći našim sugrađanima, želimo ohrabriti i druge ljude kojima je pomoć potrebna da se jave!‘.

Pročitajte još

ŠTO RADITI U SLUČAJU PUKNUĆA GUME U VOŽNJI? Odmjereno kočiti i ne raditi nagle pokrete

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1947. Rođena književnica Tereza Buconić Gović

Dulist

NA ŠIPANU Treća međunarodna radionica o očuvanju kulturne i prirodne baštine

Dulist