Crna kronika

‘Nisam znao da je žensko!’

'Nisam znao da je žensko!'

Prošlog četvrtka, u Dubrovniku se dogodilo (još jedan) homofobni napad. Ovog puta, taksist je napao putnicu zbog poljupca u taksiju, kojeg je uputila svojoj djevojci.

Nisam znao da je žensko, govorio je taksist policajcima koji su utvrdili da je to samo svađa te da nije bilo kaznenog djela, prenosi jutarnji.hr.
 
Djevojka ima otvorenu ranu na čelu i gornjoj usni, ozljede lica, nosa i oka, a taksist odbacuje optužbe tvrdeći suprotno.
– Čim smo prišle taksiju, vozač je počeo prigovarati da ćemo povraćati unutra i zaprljati vozilo. Uvjeravale smo ga da se tako nešto neće dogoditi. Nakon što smo sjele, počele smo se ljubiti. Vozač je tada izašao vičući kako ćemo sigurno povratiti u taksiju – kaze za Jutarnji jedna od djevojaka.
Vozač je urlao: “Treba vas sve takve namlatiti”. Već uzrujana Mihaela mu je odgovorila: “Dobro onda, hoćeš li me udariti?” Potom je taksist nasrnuo na nju.
 Ošamario ju je i više puta udario šakom u glavu, nakon čega se srušila. Otrčala sam po policajce, kojima je napadač samo govorio da nije znao da je Mihaela djevojka: ‘Nisam znao da je žensko, pogledajte na što liči, mislio sam da je dečko’. Policajci ga nisu maknuli od nje – govori šokirana druga djevojka.
 
Djevojku su pregledali liječnici, a potom su je policajci odveli u postaju. Tamo je s djevojkom, prijateljicom i napadačem sjedila u čekaonici i čekala ispitivanje. Policija ih je oboje prekršajno prijavila zbog remećenja javnog reda i mira.
 

Pročitajte još

TJEDNI REKORDER Zaustavljen u Zaton Dolima, napuhao 1,65 promila

Dulist

PREMINUO OTAC TOŠE PROESKOG Sestra pokojnog pjevača oprostila se emotivnom porukom

Dulist

VEĆ IMA DVIJE PRAVOMOĆNE PRESUDE Vozio pijan i pod zabranom, oduzeto mu vozilo

Dulist