Grad

Nikolina Farčić na čelu UTD Raguse i TUP-a

Nikolina Farčić na čelu UTD Raguse i TUP-a

Nikolina Farčić imenovana je za članicu uprave društava TUP d.d. i UTD Ragusa d.d.. Navedenu informaciju poslali su u priopćenju iz Grada Dubrovnika.

-Sukladno prethodnim najavama, danas je imenovana nova članica uprave u društvima TUP d.d. i UTD Ragusa d.d. Nadzorni odbori društava TUP d.d i UTD Ragusa d.d. imenovali su za članicu uprave Nikolinu Farčić – ističu.

Nikolina Farčić dugi niz godina obnašala je odgovorne dužnosti u privatnom sektoru. Predsjednica je Obrtničke komore Dubrovačko-neretvanske županije od 2022. godine, a od 2016. na čelu je Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika pri Obrtničkoj komori Dubrovačko-neretvanske županije. U razdoblju od 2019. do 2021. godine obnašala je dužnost predsjednice Udruge poslovnih žena Krug Dubrovnik.

-Vjerujemo kako je Nikolina Farčić idealan most između poduzetništva i društvenog sektora, a upravo je kupnjom društva TUP d.d. navedeno bilo stavljeno kao prioritet. Imenovanje jedne osobe na čelo dva društva provedeno je jer će u idućih par mjeseci doći do spajanja društava UTD Ragusa i TUP. Nadzorni odbori oba društva zahvalili su se Mariji Šimunović, zamjenici pročelnice u Upravnom odjelu za poslove gradonačelnika, zaduženoj za trgovačka društva na izvrsno obavljenom poslu u proteklih par mjeseci bez čijeg iznimno aktivnog angažmana ne bi bilo moguće provesti akviziciju kupnje društva TUP d.d. – navode iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

ZA 410 KORISNIKA Grad traži izvođače za izgradnju Doma umirovljenika ispod bolnice

Dulist

Dubrovnik domaćin konferencije KOKOSS

Dulist

Može li Viktorija Knežević pronaći garsonijeru u Gružu za 300 eura?

Dulist.hr