Županija

Nikola Babić novi vijećnik u Županijskoj skupštini

Nikola Babić

Nikola Babić novi je vijećnik Županijske skupštine. Zamijenit će dosadašnjeg vijećnika Nikšu Sentića koji je već s prvim danom kolovoza 2022. stavio mandat u mirovanje.

Podsjetimo, Teo Andrić (HDZ) zamijenit će Nikšu Sentića (HDZ) na mjestu potpredsjednika Županijske skupštine. Naime, u petak se održava deseta sjednica Skupštine Dubrovačko-neretvanske županije, a upravo prva točka bit će Prijedlog odluke o razrješenju i imenovanju potpredsjednika. Nikša Sentić, kako se navodi, razrješuje se dužnosti potpredsjednika Županijske skupštine, zbog stavljanja mandata u mirovanje, a Andrić se imenuje novim potpredsjednikom.

Također, Sentić se razrješuje dužnosti predsjednika Odbora za zdravstvo i socijalnu skrb, stoji u drugoj točki dnevnog reda skupštine. Umjesto njega, za predsjednicu se imenuje Irena Korda. Isto tako, Sentić je razriješen s mjesta predsjednika Odbora za zaštitu okoliša i prostornog uređenja. Njegovo mjesto zauzet će Krešimir Vejić. Sentić nije više ni članom Odbora za branitelje i žrtve iz Domovinskog rata. Umjesto njega, članom u odboru postaje Nikola Babić.

 

Pročitajte još

‘Šampionka’ Iva Vidaka osvojila prvo mjesto za najbolju kravu na izložbi u Gospiću!

Dulist

Pelješkim mostom prošlo 200 tisuća vozila, promet kroz Ston povećan za 75 posto

Dulist

ODLUČILI VIJEĆNICI Stjepo Butijer ovogodišnji laureat Općine Konavle

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija