Županija

Nikola Babić novi vijećnik u Županijskoj skupštini

Nikola Babić

Nikola Babić novi je vijećnik Županijske skupštine. Zamijenit će dosadašnjeg vijećnika Nikšu Sentića koji je već s prvim danom kolovoza 2022. stavio mandat u mirovanje.

Podsjetimo, Teo Andrić (HDZ) zamijenit će Nikšu Sentića (HDZ) na mjestu potpredsjednika Županijske skupštine. Naime, u petak se održava deseta sjednica Skupštine Dubrovačko-neretvanske županije, a upravo prva točka bit će Prijedlog odluke o razrješenju i imenovanju potpredsjednika. Nikša Sentić, kako se navodi, razrješuje se dužnosti potpredsjednika Županijske skupštine, zbog stavljanja mandata u mirovanje, a Andrić se imenuje novim potpredsjednikom.

Također, Sentić se razrješuje dužnosti predsjednika Odbora za zdravstvo i socijalnu skrb, stoji u drugoj točki dnevnog reda skupštine. Umjesto njega, za predsjednicu se imenuje Irena Korda. Isto tako, Sentić je razriješen s mjesta predsjednika Odbora za zaštitu okoliša i prostornog uređenja. Njegovo mjesto zauzet će Krešimir Vejić. Sentić nije više ni članom Odbora za branitelje i žrtve iz Domovinskog rata. Umjesto njega, članom u odboru postaje Nikola Babić.

 

Pročitajte još

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist