Županija

Nikola Babić novi vijećnik u Županijskoj skupštini

Nikola Babić

Nikola Babić novi je vijećnik Županijske skupštine. Zamijenit će dosadašnjeg vijećnika Nikšu Sentića koji je već s prvim danom kolovoza 2022. stavio mandat u mirovanje.

Podsjetimo, Teo Andrić (HDZ) zamijenit će Nikšu Sentića (HDZ) na mjestu potpredsjednika Županijske skupštine. Naime, u petak se održava deseta sjednica Skupštine Dubrovačko-neretvanske županije, a upravo prva točka bit će Prijedlog odluke o razrješenju i imenovanju potpredsjednika. Nikša Sentić, kako se navodi, razrješuje se dužnosti potpredsjednika Županijske skupštine, zbog stavljanja mandata u mirovanje, a Andrić se imenuje novim potpredsjednikom.

Također, Sentić se razrješuje dužnosti predsjednika Odbora za zdravstvo i socijalnu skrb, stoji u drugoj točki dnevnog reda skupštine. Umjesto njega, za predsjednicu se imenuje Irena Korda. Isto tako, Sentić je razriješen s mjesta predsjednika Odbora za zaštitu okoliša i prostornog uređenja. Njegovo mjesto zauzet će Krešimir Vejić. Sentić nije više ni članom Odbora za branitelje i žrtve iz Domovinskog rata. Umjesto njega, članom u odboru postaje Nikola Babić.

 

Pročitajte još

Bekić: U Dnevnoj bolnici Metković do danas pregledano 1150 pacijenata

Dulist

LASTOVCI, DOĐITE NA JAVNU RASPRAVU! Izazovi očuvanja kvalitete života na otoku

Dulist

ZNANJEM DO EU FONDOVA Otvoreni pozivi za dRural potpore za zrcalne regije

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija