DuList IN

NIJE LI PRESLADAK? Ivan Rakitić malenom Baldu Čiliću dao ‘najbolji poklon’

NIJE LI PRESLADAK? Ivan Rakitić malenom Baldu Čiliću dao 'najbolji poklon'

Šuška se da je Barcelona dobila novog igrača – zapisao je na svom Instagram profilu naš tenisač, konavoski zet, Marin Čilić uz preslatku fotografiju. Naime, u naručju drži svog sinčića Balda obučenog u dres Barcelone – poklon nogometaša Ivana Rakitića koji inače igra za FC Barcelonu.

-Hvala Ivanu Rakitiću na najboljem poklonu – napisao je Čilić.

Podsjetimo, Marin Čilić i njegova supruga, Konavoka Kristina Čilić postali su roditelji malenog Balda početkom veljače. Podsjetimo, Marin Čilić i njegova lijepa supruga Konavoka Kristina vjenčali su se u travnju 2018. u Crkvi sv. Nikole u Cavtatu. Brakom su tako okrunili osam godina ljubavi. Upoznali su se upravo u Dubrovniku 2008. godine na Davis Cupu, gdje je Kristina radila kao hostesa, a ubrzo nakon toga njihovo je prijateljstvo preraslo u ljubav.

Nakon toga par je započeo zajednički život u Marinovu zagrebačkom stanu, a Kristina je gotovo uvijek bila u gledalištu na njegovim mečevima, ‘prizivajući’ mnoge strane medije koji su se pitali tko je misteriozna ljepotica koja, kako je Marin nebrojeno puta rekao ‘donosi sreću na terenu’, nekadašnja prva pratilja na izboru za Miss Alpe Adria.

Foto: Instagram/Marin Čilić

Pročitajte još

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

[FOTO] OVO JE BAŠ SUPER Pogledajte kako izgledaju konavoski i župski ‘Čovječe ne ljuti se’

Dulist