Politika

Nezadovoljna odnosima u koaliciji

Ana Kordić, danas je protokolirala svoju ostavku na mjesto vijećnice u Gradskom vijeću Grada Dubrovnika.

To nam je potvrdila istaknuvši kako do sada nitko nije ozbiljno shvaćao njene najave.
-Moja je odluka konačna. Razlog ostavke je nezadovoljstvo odnosima u vladajućoj koaliciji, raspodjelom moći jer ovakvo stanje nije  onako kako bi trebalo biti- naglasila je Ana Kordić dodavši kako i dalje ostaje u SDP-u.

Kontaktirali smo i predsjednicu GO SDP-a i predsjednicu Gradskog vijeća Olgu Muratti koja nam je prošlog tjedna rekla kako će o mogućoj zamjeni Ani Kordić razmišljati tek nakon što ona službeno podnese ostavku. Muratti nam je rekla kako još uvijek nije dobila njenu ostavku, te kako će zbog privatnih razloga tek sutra biti u gradskim uredima, te će nam tek  tada dati komentar.

Podsjetimo, Ana Kordić nije jedina s liste SDP-a koja je zbog nezadovoljstva vratila vijećnički mandat. Prije nje to isti su učinili Joško Mikulić i Mladen Gojun. SDP će morati naći zamjenu ne samo za Anu Kordić već i za Olega Valjala koji je 29. studenog imenovan zamjenikom ministra turizma, te automatizmom ne može biti član Gradskog vijeća Grada Dubrovnika zbog nespojivih dužnosti. Šuška se kako bi ih mogli zamijeniti Ante Marković, Mira Skansi i Andrea Novaković s SDP-ove liste, a kao moguća zamjena mogao bi biti i netko sa liste Hrvatske stranke umirovljenika. 

Pročitajte još

Maro Kristić poziva sve u tijelima Dubrovačkog saveza športova na podnošenje ostavki!

Dulist

KLUBOVI UMALO OSTALI BEZ FINANCIJA ‘U dubrovačkom sportu kriza nam je veća nego rat u Ukrajini’

FRANKOVIĆ SRĐEVCIMA ‘Vaši su ljudi uhvaćeni s rukama u tegli meda. Maknite ih!’

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija