Crna kronika

Nevjerojatno koliko je alkoholni rekorder tjedna napuhao. A nije bilo niti 20 sati

Nevjerojatno koliko je alkoholni rekorder tjedna napuhao. A nije bilo niti 20 sati

– U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 11 prometnih nesreća. Radi s o sedam prometnih nesreća s materijalnom štetom i četiri s ozlijeđenim osobama u kojima je jedna osobe teže, a četiri su lakše ozlijeđene.
Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 663 represivne mjere od čega izdvajamo 259 mjera poduzetih zbog prekoračenja brzine i 17 mjera zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Iz prometa je isključen 21 vozač i 8 vozila, javili su iz Policije.
S ciljem sprječavanja vožnje pod utjecajem alkohola u noći sa subote na nedjelju 24./25. listopada na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske provedena je preventivno represivna akcija pojačanog nadzora alkoholiziranosti vozača. Za vrijeme trajanja ove akcije policijski službenici utvrdili su ukupno 60 prometnih prekršaja, od kojih 15 po akciji.
Najveća koncentracija alkohola od 3,28 g/kg izmjerena je 41-godišnjem vozaču osobnog vozila zagrebačkih registracijskih oznaka koji je prilikom kontrole prometa zaustavljen u subotu, 24. listopada oko 19.20 sati u Ulici Andrije Hebranga u Dubrovniku.

Pročitajte još

OTKRIVENO ZLOČINAČKO UDRUŽENJE U Hrvatsku prokrijumčarili najmanje 305 kilograma marihuane

Dulist

Vozio s 2,5 promila alkohola u krvi, ostao bez dozvole na tri mjeseca

Dulist

Uhićen Francuz zbog prometne nesreće u kojoj je teže ozlijeđen Libertasov vozač

Dulist