Aktualno

Neven Jerković na čelu Unilinea za JI Europu

Putnička agencija Uniline iz Pule je početkom listopada imenovala jednog od najpoznatijih dubrovačkih turističkih djelatnika Nevena Jerkovića za svog direktora za Jugoistočnu Europu.

Uniline, najveća hrvatska putnička agencija, je u svom ambicioznom programu širenja poslovanja na zemlje poput Crne Gore, Albanije, Kosova, Makedonije, Bugarske, Grčke i Turske izabrao našega sugrađanina, izvrsnog poznavatelja turističkih potencijala spomenutih zemalja, koji će svoj posao voditi iz Dubrovnika kao polazne točke sve traženijih putovanja prema našim istočnim susjedima.

Neven Jerković je u dubrovačkoj javnosti poznat kao autor brojnih putopisa u lokalnim medijima, kroničar povijesti brodskih kružnih putovanja te televizijski analitičar ali posebno i kao dugogodišnji turistički djelatnik koji je radeći preko četiri desetljeća na odgovornim mjestima od predsjednika uprave hotelskih društava, direktora inozemnih i domaćih putničkih agencija do jednog od prvih direktora predstavništava Hrvatske turističke zajednice u inozemstvu.
 

Pročitajte još

BRAVO SVI! HGSS spasio psa s visoke klisure. Dobio je ime – Tvrtko!

Dulist

SVEUČILIŠTE I MICROSOFT POTPISALI UGOVOR Studenti će besplatno učiti na tri platforme i postati vrsni IT stručnjaci

Dulist

Traga se za pet članova talijanskog tegljača, u akciji sudjeluje i brod ‘Danče’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija