DuList INUrednički izbor

Neuobičajena suputnica dubrovačkog kapa ‘hit’ na društvenim mrežama

Neuobičajena suputnica dubrovačkog kapa 'hit' na društvenim mrežama

Dubrovački pomorac Nikola Petrović vlasnik je neubičajene morske suputnice koja je na Instagramu pobrala popriličnu slavu.

Naime, ovaj Dubrovčanin, zaposlenik Virgin Voyagesa, i njegova supruga Kate McCue, pak prva američka zapovjednica cruisera, na svoja proputovanja svijetom vode mačku. Da, dobro ste pročitali – mačku! Riječ je o ‘Elf Sphynx’ mezimici imena Bug Naked koja na ovoj popularnoj Interent platformi ima preko 40 tisuća pratitelja.

Inače, prvi čovjek Virgin Voyagesa je multimilijarder Sir Richarda N. Branson kojega javnost pamti po najavi komercijalnih letova u svemir.

– Sir Richarda Bransona sam upoznao za vrijeme ceremonije polaganja kobilice prvog broda prije par dana. Kad se osoba kao on pojavi u grupi običnih smrtnika jednostavno svatko poželi dobiti malo vremena s njim ili bar na tren uzeti selfie. Eto za mene je uspio izdvojit par minuta svoga vremena, malo smo proćakulali, sasvim normalno, gdje mi se i zahvalio za posao koji ovdje odrađujem. Bilo je odmah vidljivo da vodi velikog računa o svojim zaposlenicima. Jako je jednostavan čovjek s ‘brdom’ novih ideja – ispričao je 2017. za DuList Petrović.

Nažalost, zbog epidemije koronavirusa njihov prvi brod ‘Scarlet Lady’ isporučen u veljači još nije počeo raditi s gostima, no u fotografijama ovog veličanstvenog plovila možete uživati na Instagram profilu Dubrovčanina.

Pročitajte još

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist