Aktualno

‘Let iz Dubrovnika otkazan je sat vremena ranije. Ponudili su mi polazak iz Splita. Na kraju sam sjeo u auto i pošao u Zagreb’

'Let iz Dubrovnika otkazan je sat vremena ranije. Ponudili su mi polazak iz Splita. Na kraju sam sjeo u auto i pošao u Zagreb'

U nedjelju sam trebao ići iz Dubrovnika za Zagreb, letom u 19.25 sati. Samo sat vremena ranije, točnije oko 18 sati stigla je poruka kako je let otkazan – ističe još jedan naš ogorčen čitatelj koji je, kao i brojni drugi sugrađani, doživio neugodno iskustvo s Croatia Airlinesom.

Razlog otkazivanja leta bio je što je hidraulika istog aviona, odnosno Dasha, otkazala uslijed kočenja. Nakon što je naš čitatelj saznao vijest o otkazivanju, odmah je pitao može li ići idućim letom jutro nakon. ‘Nema mjesta’, odgovor je koji je dobio.

Jedno od rješenja koje su mu ponudili bilo je da dođe do Splita i od tamo krene u Zagreb jutarnjim letom u 9.15 sati. ‘Pa ako može stići, dodali su. Kako su istaknuli, nisu mogli formirati kasniji let za Zagreb iz Splita.

– Što sam napravio na kraju? Sjeo sam u auto i pošao u Zagreb – rekao je naš čitatelj. Što se tiče refundiranja karte, istaknuo je kako će kartu zamijeniti za neki budući let.

Podsjetimo, Croatia Airlines i Zračna luka Dubrovnik o reduciranim letovima u razdoblju od 8. studenog do 9. prosinca zbog radova na stazi obavijestili su početkom proteklog tjedna. U priopćenju su naveli kako će ‘radovi iziskivati stalne prilagodbe i izravno utjecati na ograničenja, koja će se morati uvesti u redu letenja. Najavili su kako će ‘reducirani red letenja biti podložan promjenama, ovisno o dnevno-operativnim odnosno vremenskim uvjetima, a isto tako i fazi odvijanja radova’.

 

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist