Aktualno

‘Let iz Dubrovnika otkazan je sat vremena ranije. Ponudili su mi polazak iz Splita. Na kraju sam sjeo u auto i pošao u Zagreb’

U nedjelju sam trebao ići iz Dubrovnika za Zagreb, letom u 19.25 sati. Samo sat vremena ranije, točnije oko 18 sati stigla je poruka kako je let otkazan – ističe još jedan naš ogorčen čitatelj koji je, kao i brojni drugi sugrađani, doživio neugodno iskustvo s Croatia Airlinesom.

Razlog otkazivanja leta bio je što je hidraulika istog aviona, odnosno Dasha, otkazala uslijed kočenja. Nakon što je naš čitatelj saznao vijest o otkazivanju, odmah je pitao može li ići idućim letom jutro nakon. ‘Nema mjesta’, odgovor je koji je dobio.

Jedno od rješenja koje su mu ponudili bilo je da dođe do Splita i od tamo krene u Zagreb jutarnjim letom u 9.15 sati. ‘Pa ako može stići, dodali su. Kako su istaknuli, nisu mogli formirati kasniji let za Zagreb iz Splita.

– Što sam napravio na kraju? Sjeo sam u auto i pošao u Zagreb – rekao je naš čitatelj. Što se tiče refundiranja karte, istaknuo je kako će kartu zamijeniti za neki budući let.

Podsjetimo, Croatia Airlines i Zračna luka Dubrovnik o reduciranim letovima u razdoblju od 8. studenog do 9. prosinca zbog radova na stazi obavijestili su početkom proteklog tjedna. U priopćenju su naveli kako će ‘radovi iziskivati stalne prilagodbe i izravno utjecati na ograničenja, koja će se morati uvesti u redu letenja. Najavili su kako će ‘reducirani red letenja biti podložan promjenama, ovisno o dnevno-operativnim odnosno vremenskim uvjetima, a isto tako i fazi odvijanja radova’.

 

Pročitajte još

ŽUPANIJSKI VIJEĆNICI O IMENU MOSTA Ne treba polizitizirati – Pelješki je!

Dulist

GLAVNI PROJEKTANT MOSTA Pipenbaher: ‘Hrvatska mi je jako draga, pogotovo Jadransko more. Sačuvajte ovo’

Dulist

LIJEPA NAŠA TERITORIJALNO POVEZANA Veličanstveni vatromet za veličanstveni trenutak!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija