Crna kronika

NESREĆA NA KORČULI Dvije osobe prevezene u KBC Split

policija ilustracija 8

Dvije su osobe teže, a jedna lakše ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se u dogodila u popodnevnim satima srijede između Žrnova i Pupnata

Do prometne nesreće je došlo kada je 44-godišnjak upravljao motornim triciklom, njemačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Vela Luke u pravcu Korčule. Zbog kretanja na nedovoljnoj udaljenosti od ruba kolnika, triciklom je sišao s kolnika i nastavio se kretati nasipom, a potom i zemljano-kamenom terenu, nakon čega je izgubio nadzor te, zajedno s triciklom i 49-godišnjom putnicom, pao na sredinu kolnika. U tom je trenutku, iz istog smjera, motociklom njemačkih registarskih oznaka naišao 66-godišnjak koji je uslijed neprilagođene brzine i kočenja pao na kolnik i udario u tricikl. Uslijed udara, tricikl je odbačen ispod razine kolnika na dubinu od gotovo dva metra, ističu iz policije detalje nesreće na Korčuli.

U ovoj prometnoj nesreći 49-godišnja putnica na triciklu i 66-godišnji motociklist zadobili su teže tjelesne ozljede te su prevezene u KBC Split gdje su zadržani na daljnjem liječenju, dok je 44-godišnji vozač tricikla zadobio lakše tjelesne ozljede i on je, nakon ukazane liječničke pomoći, pušten kući.

Pročitajte još

Brzom intervencijom ugašen požar uz magistralu kraj skretanja za Bosanku

Dulist

Požar na Pelješcu pod nadzorom, vatrogasci rade na sanaciji

Dulist

DORH ponovno uložio žalbu i traži produljenje istražnog zatvora za Albanku Ymeri

Dulist