Crna kronika

NESREĆA NA KORČULI Dvije osobe prevezene u KBC Split

blank

Dvije su osobe teže, a jedna lakše ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se u dogodila u popodnevnim satima srijede između Žrnova i Pupnata

Do prometne nesreće je došlo kada je 44-godišnjak upravljao motornim triciklom, njemačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Vela Luke u pravcu Korčule. Zbog kretanja na nedovoljnoj udaljenosti od ruba kolnika, triciklom je sišao s kolnika i nastavio se kretati nasipom, a potom i zemljano-kamenom terenu, nakon čega je izgubio nadzor te, zajedno s triciklom i 49-godišnjom putnicom, pao na sredinu kolnika. U tom je trenutku, iz istog smjera, motociklom njemačkih registarskih oznaka naišao 66-godišnjak koji je uslijed neprilagođene brzine i kočenja pao na kolnik i udario u tricikl. Uslijed udara, tricikl je odbačen ispod razine kolnika na dubinu od gotovo dva metra, ističu iz policije detalje nesreće na Korčuli.

U ovoj prometnoj nesreći 49-godišnja putnica na triciklu i 66-godišnji motociklist zadobili su teže tjelesne ozljede te su prevezene u KBC Split gdje su zadržani na daljnjem liječenju, dok je 44-godišnji vozač tricikla zadobio lakše tjelesne ozljede i on je, nakon ukazane liječničke pomoći, pušten kući.

Pročitajte još

FOTO/VIDEO Zapalio se auto na Ilijinoj glavici, vatrogasci na terenu

Dulist

Požar u restoranu u Širokoj ulici, na intervenciji osam vatrogasaca

Dulist

Muškarac (86) pobjegao iz doma za starije i aktivirao bombu

Dulist