Aktualno

NESLANA ŠALA Tko se to ‘okomio’ na akademika Boža Lučića?

NESLANA ŠALA Tko se to 'okomio' na akademika Boža Lučića?

– U požaru koji je jučer izbio nitko nije ozlijeđen, ali je nastala velika materijalna šteta. Božo Lučić, vrhunski kuhar iz Brotnica zapalio je svoju kuhinju kad je pokušao ispeći jaje za doručak – tekst je nevjerojatne vijesti izašle na portalu Novosti24.net.

Evo što su dalje nadopisali:

“Ustao sam rano ujutro i bio sam jako gladan. Nisam više mogao čekati ostale da se probude pa sam odlučio sam sebi ispeći jaje. Nisam baš iskusan u tome, u tavu sam stavio valjda previše ulja koje se predugo zagrijavalo pa se na kraju zapalilo. Kad je buknula vatra odskočio sam 2 metra unazad! Odmah sam tražio telefon da nazovem vatrogasce.”, rekao nam je Božo.

Dok su vatrogasci došli, vatra se proširila na kuhinjske elemente, a uslijed djelovanja vatre i dima, oštećeni su zidovi po cijeloj kuhinji. Materijalna šteta se procjenjuje na 66 tisuća kuna.

Ovaj slučaj nam je dokazao da muškarci stvarno nemaju šta tražiti u kuhinji, a Božo nam je rekao da mu nikad više neće pasti na pamet pokušati nešto ispeći ili skuhati.

Naravno, portal Novosti poznat je po tome da se bavi satirom i šalama, u ovom slučaju – neslanim.

-Hvala vam na pravovremenoj obavijesti. Tako se to radi. Ovo čine ‘prijatelji’, samo da vidite, jer neki ne povjeruju kada ja objavim što mi sve čine – napisao je na svom Facebook profilu ugledni akademik, a za DuList također komentirao:

– Izgleda da me ne mogu progutati pa pljuju. Normalno da se netko zafrkava, ali za sve postoji lijek… Ispada kako od svih znanja i priznanja ne umijem jaje isprigat nego zapalim kuću – istaknuo je Lučić.

Pročitajte još

OD IDUĆEG TJEDNA Liječnici će imati pravo prijaviti pacijente privremeno nesposobnima za vožnju

Dulist

GORAK KRAJ ‘Novi Europski Bauhaus’ izostavio Dubinu iz projekta, iz kluba poručili: Uprava TUP-a gurnula nas je u stečaj

Dulist

SDSS otpao, HDZ- i Domovinski pokret na korak do pakta

Dulist